Moovy TV: Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

De to Marvel-stjerner udforsker galaksen på rumskibet Enterprise i den enormt populære spin-off.

For få uger siden blev den 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" kickstartet herhjemme på streamingtjenesten SkyShowtime.

Serien er en prequel til den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne, hvor vi følger kaptajn Kirks forgænger, Christopher Pike, som berejser Mælkevejen sammen med bl.a. en ung Spock og sin næstkommanderende, Una Chin-Riley.

Og som det eneste danske medie talte Moovy TV for nylig med skuespillerne Anson Mount og Rebecca Romijn, som spiller hhv. Pike og Chin-Riley i den Emmy-nominerede "Star Trek"-serie, som både har fortryllet kritikere og trekkies.

Se også: Generationer støder sammen i ny actionfyldt trailer til 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds"

Mount og Romijn har tidligere medvirket i hhv. "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" og de tidlige "X-Men"-film, men i vores interview taler vi primært om fremtiden.

Vi diskuterer bl.a. "Star Trek"-franchisens unikke fremtidssyn, Romijns usædvanlige "Star Trek"-kapløb med sin mand samt (ikke mindst) Mounts indtaling af den berømte "space, the final frontier"-tale til seriens titelsekvens – som blev indspillet under noget usædvanlige forhold...

Sæson 2 af "Star Trek: Strange New Worlds" kan som sagt streames på SkyShowtime, og et nyt afsnit lander på tjenesten hver fredag. Interviewet med kaptajn Pike og hans højre hånd kan du se her:

Kommentarer

Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen