Trailer: Generationer støder sammen i ny actionfyldt trailer til 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds"

James T. Kirk og heltene fra "Star Trek: Lower Decks" dukker op i nyt smugkig på den succesfulde spin-offs næste årgang.

Vi er nu blot et par uger fra streaming-premieren på sæson 2 af "Star Trek: Strange New Worlds" – den prisbelønnede "Star Trek"-spin-off om rumskibet Enterprises eventyr i det 23. århundrede, før James T. Kirk overtog roret.

Og apropos Kirk, så ved vi allerede, at han får en tilbagevendende rolle i seriens næste sæson, efter at "The Vampire Diaries"-stjernen Paul Wesley spillede karakteren – som oprindeligt blev spillet af William Shatner og senere af Chris Pine – i det sidste afsnit i sæson 1. Og Kirk optræder også i den nyeste trailer til sæson 2, som kan ses herunder.

Det samme gør de to unge helte fra animationsserien "Star Trek: Lower Decks", fændrikkerne Brad Boimler og Beckett Mariner, som af p.t. ukendte årsager sendes omtrent 100 år tilbage i tiden og lander på Enterprise. Skuespillerne Jack Quaid og Tawny Newsome gentager rollerne foran kameraet, som de ellers hidtil kun har spillet i lydstudiet.

Læs også: Michelle Yeoh får hovedrollen i ny "Star Trek"-film

Som sagt handler "Star Trek: Strange New Worlds" om Spocks tidligere eventyr i det 23. århundrede på Starfleets flagskib, USS Enterprise, som har kaptajn Christopher Pike ved roret, cirka 10 år før forløbet i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne.

Spock og Pine spilles af hhv. Ethan Peck og Anson Mount, og rollelisten byder også på navne som Rebecca Romijn ("X-Men"), Melissa Navia ("Billions"), Christina Chong ("Black Mirror"), Jess Bush ("Home and Away"), Celia Rose Gooding ("Foul Play") og Babs Olusanmokun ("Dune").

Den første sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" fik en flot modtagelse af både kritikere og fans sidste år, og den har allerede sikret sig adskillige priser og en Emmy-nominering.

2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" kan ses herhjemme på SkyShowtime, hvor det første afsnit lander den 16. juni. Den omtalte trailer kan i øvrigt ses i endnu bedre kvalitet på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her.

Kommentarer

Generationer støder sammen i ny actionfyldt trailer til 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen