Brugeranmeldelse: True Detective - sæson 3 (2019)

Hele stemningen er ramt af en næsten konstant vellykket knugende tone.

Lige i begyndelsen af denne nye sæson af antologi-krimiserien om politifolk og mord fandt jeg det forstyrrende, at handlingen kørte i tre tidslinjer. Jo det var da interessant, men også lidt forstyrrende for indlevelsen, at man hele tiden blev afbrudt, følte jeg, for så at følge en ny periode mange år senere.

Se også: Brugeranmeldelse: True Detective - sæson 1

Det sagt, så var samspillet mellem filmens to karakterer vedkommende og fængende. Dette krydret med gode replikker og fin spænding så begyndte hele seriens kerne at smelte sammen, så man ikke længere følte sig forstyrret, når historien knækkede midt i en scene.

Hele stemningen er også ramt af en næsten konstant vellykket knugende tone, hvor man får en fornemmelse af noget dybere.

Se også: Brugeranmeldelse: True Detective - sæson 2

Alt i alt vil jeg kalde denne tredje sæson hvis ikke fremragende så tæt på. I hvert fald lige indtil sidste afsnit, hvor jeg synes, folkene bag totalt klodset håndterer et forsøg på at forklare, hvad det hele gik ud på og hvorfor. En gang exposition af værste skuffe, og hvor forklaringen samtidig forekommer lige rigelig dum og ganske uinteressant. Det trak altså ned.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

True Detective - sæson 3 (2019)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

True Detective - sæson 3 (2019)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen