Podcast: Anmeldelser: Poor Things, Zone of Interest, True Detective: Night Country, The Curse, Stockholm Bloodbath, Echo m.fl.

Moovy Podcast siger goddag til 2024 med årets første anmeldelser, der byder på Oscar-hypede titler, nyt fra Marvel, comeback til "True Detective" og blodbad i Stockholm.

Moovy Podcast kan langt om længe sige farvel til 2023. De seneste uger er det forgangne års bedste film, bedste serier og bedste filmopdagelser blevet kåret. 

Derfor kan værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, nu byde 2024 velkommen. Og hvilken bedre måde at lægge ud med end anmeldelser af helt friske og aktuelle titler?

Januar, og de kommende måneder, er nemlig altid interessante for en dansk filmnørd. Her begynder biograferne at lancere alle de prisvindende- og nominerede film, der ligger i awards season – noget, som altid er garant for længe ventede film af en vis kvalitet. Og dagens episode har da også et tætpakket program med imødesete film og serier.

HØR OGSÅ: TOP 10 - BEDSTE FILM 2023

Nogle af de film, der allerede er begyndt at skrabe priser til sig, er de længe ventede "Poor Things" og "The Zone of Interest". Kan Jonathan Glazer med den sidstnævnte titel leve op til forventningerne 10 år efter "Under the Skin" med en alternativ holocaust-fortælling?

Grækeren Yorgos Lanthimos, der har imponeret med film som "The Favourite" og "The Lobster", har også masser at leve op til med den syrede sexkomedie "Poor Things", der har Emma Stone, Willem Dafoe og Mark Ruffalo i en alternativ Frankenstein-fortælling.

På seriefronten sker der også masser! Marvel skal komme ovenpå igen efter et skuffende 2023 med den nye originalserie "Echo", mens "True Detective: Night Country" skal forsøge at leve op til seriens elskede første sæson fra 2014. Men kan Jodie Foster lykkes i det kolde, mørke Alaska med et nyt gyserinspireret krimimysterie?

Det er umuligt at regne ud, hvad der foregår i Nathan Fielders seneste hjernevridende projekt, serien "The Curse", hvor den meta-dyrkende komiker har allieret sig med Emma Stone og Safdie-brødrene. Og blodet driver ned ad væggene i den skandinaviske storfilm "Stockholm Bloodbath", som har Claes Bang og Mikkel Boe Følsgaard i hopla.

Og så genopliver vi julestemningen med den 70'er-inspirerede hyggefilm "The Holdovers".

0:00:00 - Introduktion

0:10:00 - Anmeldelse af "Echo"

0:26:55 - Anmeldelse af "The Zone of Interest"

0:42:33 - Anmeldelse af "The Curse"

0:58:45 - Anmeldelse af "The Holdovers"

1:12:56 - Anmeldelse af "True Detective: Night Country"

1:34:12 - Anmeldelse af "Stockholm Bloodbath"

1:49:15 - Anmeldelse af "Poor Things"

2:04:26 - Opsummering og afslutning

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Anmeldelser: Poor Things, Zone of Interest, True Detective: Night Country, The Curse, Stockholm Bloodbath, Echo m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen