Konkurrence: Vind billetter til Danmarks første Star Trek event!

I samarbejde med FORMAT Biograf udlodder vi billetter til Star Trek Festival.

Det er langt op til en overdådig stjernerejse for fans af Star Trek og science fiction-filmgenren, når FORMAT Biograf i Ballerup Centret i samarbejde med Moovy.dk viser en kavalkade med tre af de mest populære film fra Star Trek universet. Dette i helt nye digitale 4K versioner med Dolby Atmos. 

Festivalen foregår lørdag den 24. september og er den første Star Trek filmfestival i Danmark. FORMAT og Moovy.dk har gjort sig umage med at sammensætte et heldagsprogram med film fra alle tre Star Trek perioder (1979-2009). Undervejs på dagen er der flere overraskelser og events – heriblandt visning af en udvalgt populær tv-episode og Star Trek-quiz med udvalgte præmier. 

Film på festivalen

Hovedattraktion på festivalen er "Star Trek: The Motion Picture", den første Star Trek-film fra 1979, der for første gang vises på det store lærred i en helt ny Director’s Edition-udgave med opdaterede scener, visuelle effekter og lydspor. Denne udgave er den definitive udgave af filmen, som nu afdøde instruktør Robert Wise ønskede at vise. 

"Star Trek: First Contact" fra 1996 er den ottende og mest succesfulde film fra "Star Trek: The Next Generation"-serien. Filmen vises for første gang digitalt i en helt ny 4K udgave. 

"Star Trek" fik i 2009 et seriøst reboot, da instruktøren J.J. Abrams indledte en ny generation af det originale Star Trek-univers med nye skuespillere og hæsblæsende rumaction. Filmen vises for første gang i Danmark i digital 4K udgave. 

Udover de tre film vises også en af de mest populære episoder fra Star Trek: The Next Generation tv-serien, "Yesterday's Enterprise", fra 1990 i en ny digital HD udgave. Programmet byder også på flere overraskelser og en dedikeret Star Trek filmquiz med udvalgte, flotte præmier.

Læs mere om Star Trek Festival og FORMAT Biograf her.

Billetterne er til hele dagens program.

Vinderen er udtrukket.

Konkurrencen udløb 22. september kl. 12:00.

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Vinderne får direkte besked.

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til Danmarks første Star Trek event!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen