Moovy Exclusive: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Kom til forpremiere på "Dream Scenario" med Nicolas Cage

Er du i Aarhus, kan du sammen med Moovy Podcast komme til forpremiere på ny syret film med Nicolas Cage.

Nicolas Cage er gået hen og blevet en af den type skuespillere, hvor man aldrig rigtigt ved, hvad man får. I hænderne på den rette instruktør får man dybt originale film som "Wild at Heart", "Pig", "Face/Off", "Leaving Las Vegas" og "Mandy", hvor den berygtede skuespiller dedikerer sig fuldkomment til faget.

Andre gange får man "Ghost Rider", "Left Behind" og de mange middelmådige til forfærdelige direkte-til-streaming-film, som Nicolas Cage har yndet at medvirke i de sidste mange år.

Heldigvis tyder alt på, at den særegne skuespillers nyeste projekt, "Dream Scenario", hører til den bedre ende af filmografien – og nu kan du sammen med Moovy Podcast komme til forpremiere og se filmen før alle andre.

SE OGSÅ: FEM TIL FREDAG #11 - DE 5 BEDSTE FILM MED NICOLAS CAGE + PIG (M. JARL MENGERS ANDERSEN)

I filmen spiller Nicolas Cage den ordinære universitetsprofessor og familiefar Paul Matthews. Fra den ene dag til den anden får han på mærkværdig vis vendt op og ned på sit liv, da han begynder at dukke op i millioner af menneskers drømme og mareridt. Nu skal Paul stå til ansvar for de ting, han gør – eller ikke gør – i dette syrede drømmeunivers.

Ovenpå dén synopsis lyder det til, at vi har en nyklassiker med Nicolas Cage i vente. Den norske filmmager Kristoffer Borgli står bag filmen, som ud over sin syrede præmis skulle være en kommentar på cancel culture og berømmelsens pris.

Forpremieren sker i Aarhus i biografen Øst for Paradis onsdag d. 7 februar kl. 18:30 – du kan købe billetter her eller finde mere information på biografens hjemmeside.

Før filmen vil værterne fra Moovy Podcast, Joachim Jelle og Mikkel Abel, introducere "Dream Scenario" og snakke om fascinationen af Nicolas Cage i et forsøg på at besvare det evige spørgsmål: Er skuespilleren gal eller genial?

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Kom til forpremiere på "Dream Scenario" med Nicolas Cage

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen