Moovy Exclusive: "Oh, hi Mark!" - Moovy og Greg Sestero fejrer "The Room" med 20-års jubilæumsvisning i Empire Bio

Gør jer klar til verdens fedeste aften med verdens værste film!

I år er det 20 år siden, at menneskets genom blev kortlagt, at Volkswagens sidste gammeldags Beetle forlod samlebåndet, at Arnold Schwarzenegger blev valgt som guvernør i Californien, og at Dansk Sprognævn valgte at afskaffe det nye komma.

Men alle de hændelser og bedrifter tåler slet ikke sammenligning med 2003's uden tvivl største begivenhed: Biografpremieren på Tommy Wiseaus udødelige genistreg, "The Room".

Ganske vist håbede Wiseau – der både finansierede, skrev, instruerede og spillede hovedrollen i "The Room" – at filmen ville blive modtaget som et nyklassisk drama, og at både kritikerne og Oscar-uddelerne ville kaste deres kærlighed på Wiseaus passionsprojekt.

I stedet floppede filmen fælt ved billetlugerne og blev hånet for dens skrækkelige skuespil, grinagtige dialog og ikke-eksisterende logik – netop alle de facetter, der sidenhen har gjort "The Room" til en højtelsket kultfilm, som stadig trækker fulde huse i biografsale over hele kloden.

Se også: Nu er den her endelig! Traileren til Tommy Wiseaus længe ventede hajfilm: "Big Shark"

Og den 10. maj kl. 20.00 kan du se "The Room" på det store lærred i Empire Bio, København, hvor skuespilleren Greg Sestero slår et smut forbi og diskuterer sin rolle som Mark med Moovy, før filmen går i gang.

Sestero skrev senere den blændende bestseller "The Disaster Artist" om sine oplevelser foran og bag kameraet, mens "The Room" blev skruet sammen, og den bog blev senere filmatiseret i form af den Oscar-nominerede film af samme navn.

Billetterne til visningen af "The Room" i Empire Bio kan bookes her. Og som optakt kan I passende se eller gense Moovy TV's dybdeborende videointerview med Sestero fra 2016:

Kommentarer

"Oh, hi Mark!" - Moovy og Greg Sestero fejrer "The Room" med 20-års jubilæumsvisning i Empire Bio

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen