Trailer: "The Room"-stjernen Greg Sestero spiller skurk i julegyseren "The Christmas Tapes" – se traileren

Flere af de medvirkende blev angiveligt indlagt på hospitalet på Guerrero Street.

Greg Sestero vil altid være et kultikon i vores øjne – også selvom den 44-årige skuespiller har famlet lidt i forsøget på at finde et projekt lige så skrupskørt og iøjnefaldende som Tommy Wiseaus "The Room", som Sestero spillede Mark i (og efterfølgende skrev bogen "The Disaster Artist" om).

Han har bl.a. medvirket i de to ujævne "Best F(r)iends"-film (sammen med Wiseau) samt skrevet, instrueret og spillet hovedrollen i den nedsablede gyser "Miracle Valley". Men måske bliver Sesteros nyeste opus en julegave til hans fans?

I hvert fald har vi netop fået traileren til julegyseren "The Christmas Tapes", som du kan se herunder. Husk i øvrigt at se Moovy TV's dybdeborende "The Room"-interview med Sestero:

Se også: Moovy TV går bag om "verdens værste film"!

Vi må dog indrømme, at "The Christmas Tapes" ser noget skrabet og rodet ud... men mon ikke Sesteros scener i det mindste bliver seværdige? Sestero spiller Geoff – en fremmed mand, der tvinger en tilfældig familie til at se fire gyselige videoer med ham på juleaften. Sikke en historie, Greg!

Sestero er heller ikke den eneste filmlegende foran kameraet – her finder vi også Vernon Wells, som spillede (Let off some steam!) Bennett i "Commando", og som denne gang spiller selveste julemanden.

"The Christmas Tapes" udkommer på VOD den 12. december over hele kloden. Traileren kan ses her:

Kommentarer

"The Room"-stjernen Greg Sestero spiller skurk i julegyseren "The Christmas Tapes" – se traileren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen