Moovy Exclusive: Temaweekend: Verdens mest uhyggelige film ifølge videnskaben? Moovy dykker ned i "Sinister"!

Videnskaben har talt, og konklusionen er, at Scott Derricksons "Sinister" fra 2012 er den mest uhyggelige film nogensinde. Derfor dykker Moovy i denne weekend ned i filmen, snakker med instruktøren og går bag om uhyggen.

Tilbage i oktober kunne videnskaben efter sigende komme med en noget sjov konklusion inden for filmverdenen: Scott Derricksons gyser "Sinister" fra 2012 med Ethan Hawke er tilsyneladende den mest uhyggelige film – nogensinde!

I hvert fald baseret på folks hjerterytme, når de udsættes for den film modsat andre (moderne) gyserfilm.

Moovy har tidligere holdt dybdegående temaweekender om "Dødens gab" og "The Invisible Man", og vi fortsætter dermed i gysets tegn, når vi i den kommende weekend går all in på "Sinister" og gyselige oplevelser.

LÆS OGSÅ: VIDENSKABELIGT STUDIE FASTSLÅR: DISSE ER DE MEST UHYGGELIGE GYSERE NOGENSINDE

Her kan du henover weekenden læse anmeldelser af "Sinister" og den mindre vellykkede "Sinister 2", gyse med, når ugens "Fem til fredag" anbefaler fem piv-uhyggelige film, du kan streame, læse om, hvilke film der har traumatiseret skribenterne selv, og stemme med om, hvilken af de film der er mest uhyggelig.

Derudover går vi også bag om "Sinister" og kigger på nysgerrighedens pris – og hvad der former filmens uhygge. Og så snakker vi med filmens instruktør, Scott Derrickson, i et eksklusivt interview med Moovy TV.

Glæd dig til at gyse henover weekenden sammen med os, "Sinister" og dæmonen Bughuul!

Kommentarer

Temaweekend: Verdens mest uhyggelige film ifølge videnskaben? Moovy dykker ned i "Sinister"!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen