Jason Blum: "Insidious vs. Sinister"-filmen droppes

Det "Freddy vs. Jason"-lignende gysermiks har ligget på tegnebrættet siden 2020.

Der er ikke noget nyt i, at to store filmfranchises smelter sammen på film – Freddy Krueger og Jason Voorhees tørnede sammen i "Freddy vs. Jason", to ikoniske rumbæster gik amok i "Alien vs. Predator", og megamonstrene Godzilla og King Kong har også duelleret flere gange.

Og i 2020 kom det frem, at den nærmest legendariske horror-producer Jason Blum og hans filmselskab, Blumhouse, havde en såkaldt crossover i støbeskeen, hvori dæmonerne fra gysersucceserne "Insidious" og "Sinister" slår pjalterne sammen.

Filmen er dog aldrig gået i produktion – måske fordi "Sinister 2" underpræsterede på den finansielle front, mens "Insidious"-franchisen fortsat lever i bedste velgående og netop har givet os biograffilmen "Insidious: The Red Door", mens en ny "Insidious"-spin-off er på trapperne:

Læs også: Kumail Nanjiani får hovedrollen i "Insidious"-spin-off

Og over for brasilianske CinePOP fastslår Blum nu, at den unavngivne "Insidious vs. Sinister"-film er lagt på is – tilsyneladende permanent:

"Vi arbejdede på filmen i et stykke tid, men vi kunne aldrig finde på noget, der var stort nok. Og jeg havde ikke lyst til at lave en enkelt film, der bare kombinerede de to franchises. Jeg vil lave en film, der gør indtryk. Men vi fandt aldrig på en rigtig fed idé."

Blum lader dog stadig til at være frisk på projektet, hvis netop den rigtige idé lander på hans skrivebord. På papiret lyder det da også som et oplagt horror-projekt – i 2020 fastslog et videnskabeligt studie trods alt, at netop "Sinister" og "Insidious" er de to mest uhyggelige gysere nogensinde.

Den konklusion fik Moovy-redaktionen til at dykke helt ned i "Sinister" og bl.a. dele vores egne værste skrækoplevelser i flere artikler. Vi har også talt med "Sinister"-instruktøren Scott Derrickson:

Kommentarer

Jason Blum: "Insidious vs. Sinister"-filmen droppes

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen