Adam Sandler skal spille hovedrollen i Safdie-brødrenes kommende "Uncut Gems"

"Uncut Gems" instrueres af brødreparret Josh og Benny Safdie, der sidste år hittede stort med thrilleren "Good Time".

Adam Sandler er ofte blevet skældt ud for sine mange komediefilm og dertilhørende roller, men til gengæld plejer der at lyde roser, når han en sjælden gang dukker op i mere dramatiske roller. Bedst så det ud, da han i 2002 spillede hovedrollen i Paul Thomas Andersons "Punch-Drunk Love", og sidste år dukkede han op i Noah Baumbachs "The Meyerowitz Stories (New and Selected)", hvor hans præstation fik meget positive ord med på vejen.

Nu er han så igen frisk på en mere seriøs rolle, som bliver i Safdie-brødrenes kommende "Uncut Gems". Manuskriptet til "Uncut Gems" er endnu under udvikling, men beskrives som en thriller, der udspiller sig i New Yorks diamant-distrikt, hvor alverdens diamanthandel går igennem. Oprindeligt var Jonah Hill ombord på filmen, men han er nu blevet afløst af Adam Sandler grundet tidsmangel.

prisnomineret brødrepar

Filmen skal instrueres af instruktør-brødreparret Josh og Benny Safdie, der sidste år slog stort igennem med bankrøverfilmen "Good Time". Filmen, der havde Robert Pattinson i hovedrollen, var blandt andet nomineret til den prestigefyldte Guldpalme-pris på årets Cannes-festival.

Scott Rudin og Martin Scorsese er ombord som henholdsvis producer og executive producer på det nye projekt. 

Det vides endnu ikke, hvornår "Uncut Gems" begynder optagelser eller får premiere. 

Kommentarer

Adam Sandler skal spille hovedrollen i Safdie-brødrenes kommende "Uncut Gems"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen