Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 42

Ugens fire biografanmeldelser samt en Blu-ray-anmeldelse byder på gangsterdrama, gys og thriller - hvad end det er i biografmørket eller hjemme i sofaen.

I biografen:

"Black Mass": "Kan du huske, hvornår Johnny Depp sidste gang var decideret seværdig? Det kan jeg i hvert fald knap nok. Men nu er han tilbage! I 'Black Mass' leverer han den pragtpræstation, alle Johnny Depp-fanatikere har sukket efter." (Morten Møller Bertelsen)

"Crimson Peak": "Bøh! Blev du forskrækket? Nej. Det gjorde jeg heller ikke af 'Crimson Peak'. Effektive gys er ikke lig med en parade af billige chok, og det ved Guillermo del Toro. Desværre leverer han heller ikke sveddryppende ubehag, som genren ellers lover." (Benjamin Henriksen)

"Min lille søster": "Ignorer den nuttede plakat. Det her er ikke en letsindig film om to søstre, der pladrer løs om skolens populære drenge og piger. For godt nok henvender 'Min lille søster' sig til et ungt publikum, men den behandler et alvorligt emne på en voksen måde." (Morten Møller Bertelsen)

"Mediterranea": "Det realistiske portræt af immigranter som forbigående anonyme ansigter, som vi ser i en forglemmelig nyhedsstrøm i behørig afstand fra sofaen, rammer en sitrende nerve. 'Mediterranea' er med sit distancerede filmsprog præcis lige så uvedkommende." (Nicki Jensen)

På Blu-ray:

"Kill the Messenger": "Det føles som at se højdepunkter fra 'Alle præsidentens mænd' og 'The Insider'. To fremragende film - hvis ikke lige det var, fordi de hér er splejset sammen og hver skåret ned til en længde, der svarer til ét serieafsnit fra HBO eller Netflix." (Thomas Borgstrup)

Se alle ugens nye film.

Kommentarer

Anmeldelser af ugens premierefilm - uge 42

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen