Anthony Hopkins om Michael Bay: Han er et geni!

Anthony Hopkins blev for nylig spurgt om samarbejdet med Michael Bay på den kommende "Transformers: The Last Knight", og – måske lidt overraskende – var den britiske Sir ikke bleg for at betegne den amerikanske filmmager som et geni.

Det var ikke mindst Bays visuelle visioner for filmene og designet af robotterne i "Transformers"-serien, som Anthony Hopkins udelukkende havde ros til overs for.

79-årige Hopkins, der for nylig også har oplevet stor succes med sin rolle i "Westworld", fortsatte med sige, at Bay var skabt af samme støbning som Oliver Stone, Steven Spielberg og Martin Scorsese. Det fulde interview kan ses på yahoo.com.

"Transformers: The Last Knight" kan ses i biograferne 21. juni.

Kommentarer

Anthony Hopkins om Michael Bay: Han er et geni!

  • ★★★★★★0

    Tja, manden har jo ret til sin mening. Teknisk (i bund og grund er næsten det hele vel "teknisk" i sidste ende) synes jeg ofte ikke man kan nægte Bay sine kvaliteter, selv om de måske overbruges. Men der er en del andre områder hvor hans film for ofte falder igennem på. I liga med Spielberg og Scorsese er han ingenlunde. Med bedre manus, tror jeg dog han kunne rage op over et par af de andre bulder- og brag filmmagere i Hollywood.

    T. Nielsen10-04-17 12:40

  • ★★★★0

    HA, Hopkins må være 'host' med lav IQ. Jeg vidste det. 

    Babo10-04-17 13:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen