Podcast: Bad Moovy Club #5 - Dårlige robotfilm: Transmorphers, Robowar & Robot Jox

Den biografaktuelle "Transformers: Rise of the Beasts" byder på et væld af robotter, og i den anledning kigger Moovy Podcast nærmere på nogle af filmhistoriens (måske) værste filmrobotter!

Den sejlivede "Transformers"-franchise har gjort sit for at gøre eksplosioner og fede filmrobotter til en fast bestanddel af biograferne.

Fra Optimus Prime og helt tilbage til maskinmennesket i Fritz Langs "Metropolis" fra 1927 har filmhistorien da også budt på sin række af ikoniske robotter.

Her går den indledende snak på klassikere som "RoboCop", "The Iron Giant", "The Terminator" og bardomsminder med "I, Robot", mens androider også byder på en anden, mere intelligent form for maskinelle væsner – fra "Alien" til "Ex Machina".

Men alle de gode robotfilm skal selvfølgelig ikke fylde for meget i dagens udgave af Bad Moovy Club, der i stedet fokuserer på dårlige filmrobotter!

HØR OGSÅ: BAD MOOVY CLUB #4 - DE VÆRSTE SPILFILM

I den anledning har værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, fundet tre angiveligt dårlige robotfilm. 

Det tætteste, man kommer på "Transformers", må være filmen "Transmorphers". I hver fald ud fra titlen at dømme. Her møder vi filmstudiet The Asylum, der har specialiseret sig i billige rip-offs af kendte film og såkaldte mockbusters. 

Apropos rip-offs falder andet valg på den italienske exploitation-film "Robowar" fra 1988. Italien har specialiseret sig i billige kopifilm. Bagmændene på "Robowar", Bruno Mattei og Cladio Fregassi, kan med rette kaldes kongerne af dårlig smag, og her er der fart over feltet, når filmen stjæler fra både "Alien", "Predator" og "RoboCop".

Slutteligt tages en tilfældig robotfilm ned fra videohylden, og her falder valget på Stuart Gordons "Robot Jox" – et sært actiondrama med stop-motion-robotter fra en instruktør, der er mest kendt for splattede 1980'er-gysere som "Re-Animator" og "From Beyond".

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Bad Moovy Club #5 - Dårlige robotfilm: Transmorphers, Robowar & Robot Jox

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen