Trailer: Chris Hemsworth lægger stemme til en ung Optimus Prime i første eksplosive trailer til "Transformers One"

Prime og Megatron er unge robotvenner i den kommende animationsfilm, der også har bl.a. Scarlett Johansson og Jon Hamm på rollelisten.

Til efteråret vender de kulørte kæmperobotter tilbage i biografen, når "Transformers One" får biografpremiere. Og Paramount Pictures har netop frigivet den første trailer til den kommende, storladne sci-fi-animationsfilm.

Ja, du læste rigtigt: animationsfilm. "Transformers One" eksisterer inden for sit eget, animerede filmunivers og har ikke nogen direkte tilknytning til franchisens forrige live-action-film såsom "Transformers: The Last Knight" og "Bumblebee".

Se også: Moovy TV får gæsterne til at "transforme" til galla på "Transformers: The Last Knight"!

"Transformers One" er derudover en prequel, der handler om en ung Optimus Prime og en ung Megatron – de to transformerende gigarobotter, som igennem franchisens historie har været ærkefjender, men som i "Transformers One" lægger ud med at være ungdomsvenner. Og hér går Optimus Prime og Megatron i øvrigt hhv. under navnene Orion Pax og D-16.

Som nedenstående trailer slår fast, er der lagt stor vægt på humoren og tempoet i "Transformers One", som har et væld af store navne på rollelisten. Chris Hemsworth ("Thor: Love and Thunder") har pustet liv i Optimus Prime i lydstudiet, mens Megatron spilles af Brian Tyree Henry ("Bullet Train").

Også Scarlett Johansson ("Black Widow"), Jon Hamm ("Mad Men"), Steve Buscemi ("The Big Lebowski"), Laurence Fishburne ("The Matrix") og Keegan-Michael Key ("The Predator") har moret sig bag mikrofonerne.

"Transformers One" lander i de danske biografsale den 10. oktober, og den omtalte trailer kan ses her:

Kommentarer

Chris Hemsworth lægger stemme til en ung Optimus Prime i første eksplosive trailer til "Transformers One"

  • ★★★★★1

    Jeg har efterhånden svært ved at blive begejstret ved tanken om en "Transformers"-film, men "Transformers One" har åbenbart fået oplevet nogle af de bedste testvisninger nogensinde i Paramounts historie ifølge troværdige kilder, så måske den i det mindste er bedre end Bays crap...

    The Insider19-04-24 17:01

  • ★★★★★1

    Kommer dælme til at afhænge meget af script, ide’en men unge udgaver af Megatron, Optimus Prime, Bumble Bee osv. er en ganske sjov ide.

    Elwood19-04-24 20:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen