"Avatar: The Way of Water" lander på Disney+ i juni

Efter flere måneders succes i biografsalene håber Disney sikker på, at James Camerons sci-fi-storfilm også vil storhitte i hjemmebiograferne.

Omkring årsskiftet overgik "Avatar: The Way of Water" alle forventninger, da den sikrede sig en global indtjening på sammenlagt 2,320 mia. dollars i biografsale verden over.

Finansielt var filmens åbningsweekend en smule undervældende, og den udkom ikke i Rusland, hvor den første "Avatar" indtjente 117 mio. dollars for halvandet årti siden. De faktorer gør kun filmens bundlinje endnu mere imponerende.

Og det er sandsynligvis også filmens flotte præstation ved billetlugerne, der har afholdt den fra at udkomme på disk endnu (det er stadig et mysterium, hvornår "Avatar: The Way of Water" udkommer på dvd, Blu-ray og 4K UHD), og som udelukkende har gjort den tilgængelig som digitalt VOD-køb.

Men nu har Disney afsløret, at "Avatar: The Way of Water" snart kan streames af Disney+'s abonnenter verden over.

Læs også: Jon Landau bekræfter: "The Abyss" og "True Lies" udkommer på Blu-ray og 4K UHD i år!

Som Variety skriver, så lander "Avatar: The Way of Water" på Disney+ den 7. juni – altså cirka et halvt år efter filmens biografpremiere.

I USA bliver filmen tilgængelig samme dag for landets HBO Max-abonnenter, eftersom HBO og Disney har indgået en særaftale om simultan udgivelse af udvalgte Disney-film. Men vi ved endnu ikke, om filmen også bliver tilgængelig for danske HBO Max-abonnenter.

Vi venter i øvrigt stadig spændt på nyt om Blu-ray og 4K UHD-udgivelserne af Camerons "True Lies" og "The Abyss", som efter sigende udkommer samtidigt med disk-udgivelsen af netop "Avatar: The Way of Water".

Tilbage i december rejste Moovy TV til London og talte med flere af stjernerne i "Avatar: The Way of Water", inklusive Sam Worthington, Zoe Saldana og Jack Champion. Vores indslag kan ses her:

Kommentarer

"Avatar: The Way of Water" lander på Disney+ i juni

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen