"Beetlejuice Beetlejuice": Michael Keaton var rimelig skeptisk over for idéen om en toer

Den (meget) længe ventede fortsættelse til Tim Burtons "Beetlejuice" får premiere senere i år.

Filmen, som meget kreativt har fået titlen "Beetlejuice Beetlejuice", har premiere mere end 35 år efter originalen fra 1988 – hvilket måske kan medføre enkelte nervøse trækninger hos fans, der frygter, at den kommende toer blot bliver en blodfattig skygge af alt det, der gjorde den oprindelige film til noget særligt. Bekymringer, som indehaveren af filmens titulære hovedrolle, Michael Keaton, også delte i starten af produktionen. 

Keaton fortæller i er nyligt interview med People Magazine, at han i starten ikke var helt solgt på idéen med at iklæde sig det stribede jakkesæt endnu en gang. Han frygtede nemlig, at magien fra 1988 ikke kunne genskabes:

"Tanken var, at det skal gøres rigtigt. Ellers skal det ikke gøres overhovedet. Så fortsætter vi i stedet med vores liv og laver andre ting. Så jeg var både tøvende og forsigtig, og Burton var nok lige så tøvende og forsigtig i alle disse år. Da vi så endelig var kommet så langt, sagde jeg til sidst: 'okay, så lad os se om vi ikke kan gøre det her. Om vi ikke kan lykkes med det.'"

Se også: Afstemning: Bedste Michael Keaton-præstation?

En af måderne, de vil forsøge at fange stemningen fra originalen på, er ved at fokusere på praktiske effekter frem for computergenerede for at give filmen et "håndlavet" look. Det har både Tim Burton og Michael Keaton tidligere udtalt.

Michael Keaton er ikke den eneste, der vender tilbage. Både Winona Ryder og Catherine O'Hara genoptager deres tidligere roller. Derudover får de følgeskab af blandt andre Jenna Ortega, Willem Dafoe og Monica Belucci.

"Beetlejuice Beetlejuice" får efter planen dansk biografpremiere 5. september.

Kommentarer

"Beetlejuice Beetlejuice": Michael Keaton var rimelig skeptisk over for idéen om en toer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen