Ben Affleck vender tilbage som Batman i "The Flash"-filmen

Michael Keaton gør også comeback som nattens ridder i selvsamme film.

Miraklernes tid er ikke forbi: Både Ben Affleck og Michael Keaton har besvaret batsignalet og sagt ja til at gentage deres respektive udgaver af Batman-karakteren i superheltefilmen "The Flash" fra DC's udvidede filmunivers.

Michael Keaton optrådte som den kappeklædte korsfarer i Tim Burtons "Batman" og "Batman vender tilbage" fra hhv. 1989 og 1992, mens Ben Affleck ved tre lejligheder har givet den som den ikoniske superhelt. Det skete i "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Suicide Squad" fra 2016 samt i "Justice League" fra 2017. Derefter lagde Affleck superheltekappen på hylden til fordel for Robert Pattinson i Matt Reeves' kommende "The Batman", der får premiere næste år.

Men nu vender både Affleck og Keaton altså tilbage som Batman i "The Flash" med Ezra Miller i hovedrollen som den lynhurtige superhelt. Han støder angiveligt på forskellige versioner af Batman i de alternative universer, filmen introducerer og udforsker.

"The Flash" får dansk biografpremiere 1. juni 2022, og i instruktørstolen finder vi Andy Muschietti ("It").

Kommentarer

Ben Affleck vender tilbage som Batman i "The Flash"-filmen

 • ★★★★1

  Nooooo

  Babo21-08-20 11:15

 • 1

  Dejligt!

  Faktisk lyder filmens plot lidt interessant, ellers havde jeg ikke haft den store lyst til at se på Lynet. 

  Nickell21-08-20 11:51

 • 0

  Selve projektet lyder så tosset, som overhovedet muligt. Hvordan de vil få det til at hænge sammen, har jeg ingen anelse om, men jeg elsker sgu at de bare går all in!

  Batfleck var i min optik SLET ikke dårlig, manuskripterne manglede noget. Elskede han var gammel og gnaven, og synes sgu det er trist, at Batman rollen konstant skal gå til 30-årige mænd. Der er nogle fantastiske historier i den "gamle" Batman, såsom Frank Millers udgave, eller Batman Beyond, og tror også der ville være et publikum. 

  Jeg går sgu og håber på at HBO Max køber Afflecks manuskript til hans egen solo film. Derefter kan han efterlade kappen i skabet. 

  Gladiator21-08-20 11:59

 • ★★★★★★0

  Nooooo

  Film fornemmer jeg er lidt som fodbold hos nogle folk. Man hader nogle hold;-P

  T. Nielsen21-08-20 12:14

 • ★★★★0

  Film fornemmer jeg er lidt som fodbold hos nogle folk. Man hader nogle hold;-P

  Ja hvis modstander jeg ikke holder med scorer, så er det nooo :)

  Babo21-08-20 12:25

 • ★★★★★★0

  Jeg synes nu ikke at projektet lyder tosset. Det er jo reelt bare en filmudgave af det crossover-event man lavede i CW-serierne, som kan føre til at at alle DC-film på sin vis hænger sammen, uden at man behøver at forholde sig til at holde samme stramme kontinuitet, som Marvel gør.

  Den animerede udgave af Flashpoint-tegneserien kan anbefales, selvom jeg tvivler på, at det bliver en direkte filmatisering af denne, når der er tale om to forskellige udgaver af Batman.

  Men ja, en Batman Beyond kunne være nice og det kunne sagtens være den retning som man havde planer om at gå - starte med en mørk og dyster udgave af DC-universet og via Flash, fik man skabt en tidslinje som er lysere og mere håbefuld.

  Der lader også til at Affleck i høj grad droppede rollen pga. producerne, ikke pga. samarbejdet med bl.a. Snyder. Hvilket nok også er grunden til, at han har åbnet op for at vende tilbage.

  Zero Cool21-08-20 12:50

 • ★★★★★0

  Gå all in, inddrag The Animated Series og Kevin Conroy! 

  Lars!21-08-20 22:15

 • ★★0

  Kunne godt lide Ben Affleck som Batman, så det bliver da godt at se lidt mere til ham.

  Weird_J22-08-20 07:10

 • 0

  Nooooo

  Jep enig

  Max R.Albrechtsen18-09-20 13:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen