Bruce Willis er tilbage som "Die Hard"-helten John McClane – i eksplosiv tv-reklame

McClane tæver bad guys... og forsøger at sælge dig et bilbatteri.

John McClane er tilbage! Sådan da. Henover weekenden begyndte rygterne om en ny "Die Hard"-film at rumstere. Det skete, efter at Rumer Willis – datter af Bruce Willis og Demi Moore – tweetede et 15 sekunder kort klip af Willis/McClane med hashtagget #DieHardIsBack.

Derfor blev lidt af glæden slukket igen, da det viste sig, at der ikke var tale om en ny film, men i stedet en reklame for DieHard-bilbatterier(!).

Den fulde reklame er dog ganske seværdig alligevel, ikke mindst fordi det altid er skønt at se McClane kravle rundt i en ventilationsskakt.

Se også: "Die Hard" får porno-parodi - se traileren!

Det danske VFX-selskab Ghost har i øvrigt arbejdet på den actionfyldte reklame.

Reklamen på to minutter byder – ud over diverse "Die Hard"-referencer – også på et andet velkendt ansigt.  Limousinechaufføren Argyle fra den oprindelige "Die Hard" er nemlig tilbage bag rattet på champagnebussen, hvor han endnu engang kører vores alle sammens yndlingsbetjent rundt.

Genialt eller tåbeligt? Bedøm selv. Reklamen kan ses her:

Kommentarer

Bruce Willis er tilbage som "Die Hard"-helten John McClane – i eksplosiv tv-reklame

 • 0

  Fed reklame :)
  Men skidt navn til et batteri :( 

  Ronni Pedersen22-10-20 17:03

 • ★★★★★0

  Ku ha været godt med et ordentlig Stuntcrew, det hele virkede meget safe for mig, måden han vælter rundt på og ryger gennem ruden, ved godt det kun er en reklamefilm og sikkert med mindrer budget, men det altid sjovest, hvis de går all in på det som var det en rigtig film.

  Men igen meget mindrer budget end en film, så det erklart de ikke gør det, men det ses desværre også alt for tydeligt synes jeg.

  Elwood24-10-20 12:28

 • 0

  Men skidt navn til et batteri :( 

  Ja, det virker ikke særlig gennemtænkt.

  Popeye24-10-20 12:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen