Carl Weathers er død, 76 år gammel

Weathers spillede bl.a. bokseren Apollo Creed i de fire første "Rocky"-film og elitesoldaten Dillon i "Predator".

Skuespilleren Carl Weathers gik bort i torsdags i en alder af 76 år. Det bekræfter Weathers' manager, Matt Luber, over for Variety.

Den største rolle på Weathers' fornemme CV er nok bokseren Apollo Creed, som gik i clinch med Sylvester Stallones Rocky Balboa i den oprindelige "Rocky" fra 1976, før de to karakterer blev bedste venner i løbet af fortsættelserne.

Og i 1987 tørnede Weathers sammen med Arnold Schwarzeneggers stærke arm og et blodtørstigt rumvæsen i John McTiernans "Predator". Og snart kan du i øvrigt hylde Weathers i FORMAT Biograf, når Moovy introducerer en særvisning af netop "Predator". Læs mere her.

På tv-fronten brillerede Weathers også både bag og foran kameraet. Han spillede sig selv i den kritikerroste komedieserie "Arrested Development" og fik senere rollen som mandalorianerens ven, Greef Karga, i "Star Wars"-serien "The Mandalorian". Og Weathers instruerede flere afsnit af begge serier.

Weathers blev sågar Emmy-nomineret for sin præstation i "The Mandalorian", som var starten på en slags kreativ renæssance for Weathers, som nu er sluttet alt for tidligt og brat.

Den meget atletiske Weathers spillede både football og studerede skuespil i sine yngre dage, før han i 1970 blev professionelle spiller i NFL. Dernæst gik han all in på at sikre sig en skuespillerkarriere.

Weathers efterlader sig to sønner.

Kommentarer

Carl Weathers er død, 76 år gammel

 • ★★0

  Det er fandeme trist....

  Men en af de mest sympatiske skuespillere jeg nogensinde har mødt....så rolig og behagelig at snakke med. Fortryder dog at jeg ikke deltog i hans Q&A, men jeg fik stillet ham spørgsmål på messen i Sverige.

  En uforglemmelig oplevelse...

  RIP!!!

  Ryder666 3-02-24 03:04

 • ★★★0

  He was (not) an asset……

  RIP

  Gormanden 3-02-24 08:37

 • 0

  Trist. Det kom lidt som et chok. Han har set væsentligt bedre ud en Billy D Williams( der godt nok også er 86 år), men det kan ramme pludseligt. Jeg husker den Star Wars celebration lige før Mandalorian sæson 1 fik premiere, og der husker jeg det som om han brændte igennem og delte ud af sin begejstring. Og nogle af de afsnit han har instrueret i the Mandalorian som nogle af de bedste. The Foundling er for mig den bedste episode i en meget ujævn sæson 3.

  RIP, du vil blive savnet. Det er vist også snart på tide at jeg får set Rocky -IV, som jeg har i bokssæt.

  Johnny42 3-02-24 12:06

 • 0

  Dead? Nah, It's this crazy loophole in the system that the wrong guy discovered.

  Getting a stew going on the other side.

  nwinther 5-02-24 07:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen