Chiwetel Ejiofor får hovedrollen i "The Man Who Fell To Earth"-serie

David Bowie spillede hovedrollen – et rumvæsen forklædt som menneske – i en filmatisering af sci-fi-romanen i 1976.

Ud over at være en af nyere tids største musikere, så var David Bowie også en relativt aktiv skuespiller frem til sin død i 2016, og han brillerede i film som "The Prestige", "Labyrinth" og "The Man Who Fell to Earth".

Sidstnævnte film blev instrueret af den legendariske Nicolas Roeg ("Rødt chok", "Walkabout"), som døde i 2018, og var baseret på Walter Tevis' roman af samme navn. Historien omhandler et rumvæsen, spillet af Bowie, som kommer fra en døende planet og besøger Jorden for at indsamle vand til sit lidende folk.

Og nu får vi altså snart en nyfortolkning af den stemningsfulde sci-fi-perle i form af tv-serien "The Man Who Fell to Earth", som produceres til Paramounts relativt nye streamingtjeneste, Paramount+.

Læs også: "The Godfather"-serie på vej til ny streamingtjeneste

Deadline rapporterer, at den Oscar-nominerede Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave", "Doctor Strange") skal spille hovedrollen i serien, som endnu ikke har fået en udgivelsesdato.

Ifølge en officiel synopsis vil serien udfolde sig under et vendepunkt i menneskehedens udvikling, hvor rumvæsnet (Ejiofor) både må konfrontere sin egen fortid og fastlægge menneskehedens fremtid.

Serien produceres og skrives af den sci-fi-garvede Alex Kurtzman, som p.t. er hovedansvarlig for "Star Trek"-franchisens kreative retning og tidligere har skrevet bl.a. spillefilmene "Star Trek" og "Star Trek Into Darkness".

Kommentarer

Chiwetel Ejiofor får hovedrollen i "The Man Who Fell To Earth"-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen