"The Godfather"-serie på vej til ny streamingtjeneste

Manuskriptforfatteren bag "Sicario" og "Wind River" laver også en serie om terror til Paramounts kommende streamingtjeneste.

Tilbage i 2017 blev streamingtjenesten CBS All Access søsat i USA i forbindelse med lanceringen af "Star Trek: Discovery". Som et af verdens største radio- og tv-netværk har CBS' tjeneste en masse indhold, mens flere af selskabets nye serier er blevet solgt internationalt til bl.a. Netflix og Amazon.

Men i forbindelse med den nylige fusionering af CBS og Viacom, som bl.a. ejer filmselskabet Paramount, blev der lagt nye planer for streamingtjenestens fremtid, og nu er de planer blevet fremlagt.

Tidligt i 2021 bliver CBS All Access omdøbt til Paramount Plus og tilgængelig uden for USA. Således håber man på at blive en stor, verdensomspændende sværvægter på det konkurrenceprægede streamingmarked, idet Paramount er et mere kendt brand end CBS uden for USA.

Læs også: Nye abonnenter strømmer til Netflix under pandemien

Det er således ikke usandsynligt, at alle de mange kommende "Star Trek"-serier udkommer eksklusivt på Paramount Plus fra og med 2021.

Derudover har ViacomCBS afsløret, at der bliver produceret en række splinternye serier til tjenesten. Bl.a. "The Offer", som er en miniserie på 10 dele, der handler om skabelsen af den første "The Godfather"-film. Serien fokuserer på filmens Oscar-belønnede producer, Al Ruddy, og hans oplevelser, mens en af filmhistoriens største klassikere blev skruet sammen.

Den ombejlede og Oscar-nominerede manuskriptforfatter Taylor Sheridan ("Sicario", "Wind River", "Hell or High Water") står desuden bag "Lioness", som er et spiondrama om et ægte CIA-program, hvori vi følger en ung soldat, som hyres til at blive ven med en terrorists datter, så han kan infiltrere terrornetværket og smadre det indefra.

Derudover lander der bl.a. en ny MTV-dokumentarserie om musikhistoriens 40 største kunstnere på Paramount Plus.

Kommentarer

"The Godfather"-serie på vej til ny streamingtjeneste

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen