Chris Hemsworth og Michael Shannon er stjernerne i dansk instruktørs debut

Den prisvindende danske reklameinstruktør Nicolai Fuglsig har længe arbejdet på at få sin spillefilmsdebut og har været tilknyttet mange forskellige projekter. Siden 2011 har han været tilknyttet krigsfilmen "Horse Soldiers", som nu endelig ser ud til at blive til noget, da hovedrollerne er blevet besat.

Chris Hemsworth og Michael Shannon er sat til at få hovedrollerne i dette krigsdrama omhandlende Afghanistan, der tidligere er blevet beskrevet som værende i stil med Ridley Scotts "Black Hawk Down".

Fuglsig har vundet talrige priser for sit arbejde for bl.a. sin reklame for Sony Bravia, hvori 250.000 bolde blev sluppet løs fra den største bakke i San Francisco. Han skal instruere projektet ud fra et manuskript af Peter Craig og Ted Tally. Filmen produceres af ingen ringere end den succesfulde Hollywood-producer Jerry Bruckheimer ("Black Hawk Down").

Baseret på en bog af Doug Stanton fortæller filmen den sande historie om en gruppe elitesoldater og CIA-agenter, der i al hemmelighed invaderede Afghanistan efter 9/11 og hjalp landets rebelske oprører med at bekæmpe Taliban. Og de ankom på heste, dermed titlen.

Det er uklart, hvornår "Horse Soldiers" vil begynde produktionen, men tidligt i 2017 virker som en reel mulighed.     

Kommentarer

Chris Hemsworth og Michael Shannon er stjernerne i dansk instruktørs debut

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen