Trailer: Masser af benzin, ild og action i første adrenalinpumpende trailer til "Furiosa: A Mad Max Saga"

Den længe ventede "Mad Max"-spin-off om ørkenheltinden Furiosa udkommer i maj 2024.

For snart fire år siden kom det frem, at George Miller ("Mad Max: Fury Road") var begyndt at arbejde på sin femte spillefilm inden for sit dystopiske "Mad Max"-filmunivers – nærmere betegnet en spin-off med ørkenheltinden Furiosa som omdrejningspunkt. 

Nu har vi så omsider fået det første smugkig på det kommende eventyr, og som det fremgår af nedenstående trailer, er der lagt i kakkelovnen til en episk omgang hæsblæsende action fyldt til randen med benzin, blod og vilde ørkenlandskaber. 

Læs også: Mel Gibson: Jeg er blevet for gammel til "Mad Max"

Charlize Theron spillede rollen som Furiosa i "Mad Max: Fury Road", men i "Furiosa: A Mad Max Saga" (som vel at mærke er en prequel) er rollen blevet overtaget af Anya Taylor-Joy, som fik sit store gennembrud i den kritikerroste "The VVitch", men som nok er bedst kendt for Netflix-hittet "Dronningegambit".

"Furiosa: A Mad Max Saga" udforsker, hvordan Furiosa-karakteren blev til den kvinde, vi mødte i "Mad Max: Fury Road". 

Ud over Taylor-Joy består rollelisten bl.a. af tordenguden Chris Hemsworth ("Thor: Love and Thunder") og Tom Burke ("Mank").

Storfilmen brager ind i de danske biografer den 23. maj næste år.

Kommentarer

Masser af benzin, ild og action i første adrenalinpumpende trailer til "Furiosa: A Mad Max Saga"

 • ★★★★2

  AVS! Mange af biler/køretøjerne gi'r mig CGI-vibes. A bad thing in my book - versus de gamle film.(os' Fury Road. Ja der var CGI, men stadig masser af irl ramasjang foran linsen)

  Gasivodo 1-12-23 12:32

 • 1

  Hvorfor ser den så computerspilsagtig ud? :-/

  jarlen 1-12-23 13:03

 • ★★★★★★0

  Ja tak - det ser lovende ud!

  Wayne 1-12-23 13:26

 • 1

  Hvad er det her? Et nyt PS5-spil?

  Sjølle 1-12-23 13:35

 • ★★★★★1

  Hvorfor ser den så computerspilsagtig ud? :-/

  Spurgte Johan om det samme eller ikke direkte de ord det var mere motion i billedet der var noget bestemt ved, udover CGI nogen stede også ser weird ud.

  Det er fuldstændig ligesom i Fury Road timez. De skipper nogle random frames for at give det et unikt tempo og fragmenteret feel - det er lidt ligesom, når nogen smider en 29,97 fps videofil ind i en 25 fps timeline jeg kunne faktisk ikke rigtig abstrahere fra det, første gang jeg så Fury Road.

  Elwood 1-12-23 13:37

 • ★★★★★1

  Men ud over det med frameraten, så er der bare meget af det her, som ser aaaaalt for poleret ud - særligt da hun affyrer harpunen, glider ind under lastbilen og smækker porten. Det er meget, meget videospilsagtigt netop. Men altså… husker også, at jeg ikke var blown away over trailerne til MMFR, så forhåbentlig bliver det her en positiv overraskelse i samme kaliber!

  The Insider 1-12-23 14:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen