Daniel Craig forsvarer udskydelsen af "No Time to Die"

"Det her er større end os alle sammen," udtaler Bond-stjernen om den grufulde pandemi.

Forleden valgte filmselskaberne MGM og Universal at udskyde premieren på den 25. James Bond-film, "No Time to Die", fra november i år til april 2021, efter at filmen oprindeligt var blevet udskudt i foråret.

Beslutningen er både blevet mødt med forståelse og kritik – sidstnævnte er især blevet leveret af hårdt pressede biografejere over hele kloden, og knap 550 amerikanske biografer valgte at lukke deres døre blot ét døgn efter udskydelsen af "No Time to Die".

Læs også: Officielt: Denis Villeneuves stort anlagte "Dune" udsættes næsten et år!

Men Agent 007 himself, 52-årige Daniel Craig, er overbevist om, at udskydelsen er den rette beslutning. Han optrådte i går i Jimmy Fallons talkshow og konstaterede:

"Det her er større end os alle sammen. Vi vil have, at folk ser filmen på den rigtige måde. På den sikre måde. Biografer over hele verden er lukket i øjeblikket. Vi vil gerne udgive filmen på det samme tidspunkt overalt i verden, og lige nu er ikke det rette tidspunkt."

Craig spiller ikke blot James Bond foran kameraet, han er også en producer på filmen, og således er englænderen naturligvis stærkt interesseret i, at "No Time to Die" klarer sig bedst muligt finansielt.

Craig virker dog heller ikke 100% overbevist om, at filmen vitterligt udkommer i april næste år. Han siger, at han "krydser fingre for", at filmen ikke udskydes igen.

Kommentarer

Daniel Craig forsvarer udskydelsen af "No Time to Die"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen