Rian Johnson: Jeg er begyndt at arbejde på "Knives Out 3"

En måned før udgivelsen af "Glass Onion: A Knives Out Mystery" er krimisagaens næste kapitel allerede undervejs.

Tilbage i foråret 2021 betalte Netflix et svimlende beløb (hele tre milliarder kroner) for rettighederne til to planlagte fortsættelser til "Knives Out - Var det mord?" – Rian Johnsons Oscar-nominerede thriller fra 2019.

Den første af fortsættelserne, "Glass Onion: A Knives Out Mystery", udkommer på Netflix den 23. december og har allerede fået flotte anmeldelser ovenpå verdenspremieren på filmfestivalen i Toronto tidligere i år.

Men 3'eren er som sagt allerede blevet bestilt, og derfor kan Johnson naturligvis ikke tillade sig selv at hvile på laurbærrene. Og han fortæller også Los Angeles Times, at arbejdet på "Knives Out 3" allerede er begyndt.

Se også: Ny stjernespækket og spændende trailer til "Knives Out 2"

Johnson erkender dog, at arbejdet på "Knives Out 3" – som endnu ikke har fået en titel – befinder sig på et meget tidligt stadie:

"Jeg er kun lige begyndt at grave i mulden. Men intet er lige så kreativt spændende for mig netop nu som forsøget på at finde ud af, hvordan jeg kan gøre den tredje film så anderledes som muligt i forhold til både 'Glass Onion' og 'Knives Out'."

Netflix og Johnson sigter angiveligt efter at færdiggøre "Knives Out 3" allerede i 2024. Som sagt udkommer "Glass Onion: A Knives Out Mystery" på Netflix lige før jul, og inden da kan I (gen)se Moovy TV's interview med Rian Johnson, hvor han taler om udfordringen i at skrue en god krimi sammen:

Kommentarer

Rian Johnson: Jeg er begyndt at arbejde på "Knives Out 3"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen