Dansk kultskuespillerinde går atter på scenen

I forbindelse med kommende biografi kan sexbomben Judy Gringer oplevelse til særarrangement.

Med roller i "Mine søsters børn", "Poeten og Lillemor", "Soldaterkammeraterne", "Midt om natten" og selv de kuriøse sengekants- og stjernetegnsfilm, havde den nu 82-årige Judy Gringer en ganske speciel karriere som udnævnt sexbombe i dansk film.

Privat var hun kærester med blandt andre Dirch Passer og Otto Brandenburg, og arbejdede dertil i en række revyer og forestillinger på ABC Teatret og Det Konge Teater under Stig Lommer og sammen med prominente profiler som Preben Kaas, Jørgen Ryg, Morten Grunwald og Paul Hagen. Mon ikke, at hun kan fortælle en røverhistorie eller to?

Det kan opleves ved selvsyn. Til marts næste år går Judy Gringer nemlig på scenen ved et arrangement, som vil blive et underholdende og bramfrit tilbageblik på den danske filmskat og ikke mindst film- og teatermiljøet fra 50'erne op til 90'erne.

Særarrangementet tager sted i Grand Teatret i København. Det sker i forbindelse med journalist og forfatter Jacob Wendt Jensens kommende bog, "Judy Gringer – en sexbombes bekendelser", der udsendes kort tid efter Gringer er gået fra scenen. Wendt Jensen vil interviewe Gringer fra på dagen og der er lagt op til spørgsmål fra salen.

Arrangementet foregår 16. marts kl. 10:30, læs mere her.

"Judy Gringer – en sexbombes bekendelser" udkommer 21. marts på Forlaget Format, men kan også købes til arrangementet.  

Kommentarer

Dansk kultskuespillerinde går atter på scenen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen