De Niro genforenes med Scorsese i ny gangsterfilm

Martin Scorseses længe planlagte gangsterfilm, "I Heard You Paint Houses", ser nu endelig ud til at blive en realitet. Det bekræfter Robert De Niro i et interview med Digital Spy i forbindelse med den biografaktuelle "Praktikanten".

"Vi laver den. Vi laver den nok en gang til næste år. Vi er langsomt, langsomt ved at få det på plads," siger De Niro, som dermed indleder sit niende samarbejde med Scorsese. Sidste gang var i 1995 med "Casino".

Skuespillerens kolleger Al Pacino, Joe Pecsi og Harvey Keitel spiller angiveligt også med i filmen, der nok er bedre kendt under navnet "The Irishman". Historien er baseret på en bog af forfatteren Charles Brandt om den berygtede mafia-lejemorder Frank Sheeran, som De Niro så skal spille.

For nylig gæstede De Niro også "The Tonight Show with Jimmy Fallon", hvor han sagde således om projektet: "Vi har de sidste par år forsøgt at lave filmen, og jeg tror, vi gør det. Den handler om en fyr, der tilstod, at han dræbte [Jimmy] Hoffa og [berygtede New York-gangster] Joe Gallo. Jeg spiller hovedkarakteren. Det er noget, jeg ser meget frem til."

Kommentarer

De Niro genforenes med Scorsese i ny gangsterfilm

 • ★★1

  Jeg får lyst til at se Heat

  Tiany 4-10-15 12:09

 • ★★★★★0

  Lyder fremragende! Håber snart den kommer i gang, da jeg synes Scorseses bedste film befinder sig i gangstermiljøet.

  David Lund 4-10-15 20:19

 • ★★★★0

  HEAT? er det ik' Mann? (sry' couldn't help it;-)

  Novra! Hvor trænger jeg til dette! ..har bare at blive til noget smukt..

  Gasivodo 5-10-15 01:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen