Podcast: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Januar (2024) m. Rikke Johnsen

Moovy Podcast og Øst for Paradis slår sig atter sammen – denne gang for at tale om de spændende Cinemateket-visninger i januar!

2024 bliver året, hvor I tager mere i biografen. Det ved vi. Det er et af de allervigtigste nytårsforsæt, og det respekterer vi på Moovy Podcast. Derfor har jeres værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, endnu en gang sat sig ned med programlægger Rikke Johnsen fra Øst for Paradis for at dreje og vende de mange spændende visninger i den aarhusianske kunstbiograf.

Hvis de seneste ugers episoder er forsvundet i julegaveræs og julemadlavning, så er der stadig mulighed for at få lyttet til de 10 største filmopdagelser, vi lavede i 2023, såvel som en masse anmeldelser af biograf- og streamingaktuelle titler såsom "The Iron Claw", "Saltburn" og "Faldne blade".

HØR OGSÅ: ANMELDELSER: NATTEVAGTEN 2, WONKA, SALTBURN, THE IRON CLAW, INDIANA JONES 5, FALDNE BLADE M.FL.

Der er mange skal se-titler i denne måneds biografprogram. Start eksempelvis ud med Martin Scorsese-klassikeren "Taxi Driver" – det er såmænd bare en af verdens bedste film. Og hvis du bliver i den amerikanske nybølge, kan du også nyde Francis Ford Coppolas oversete (i forhold til "The Godfather 2" fra samme år) The Conversation ("Aflytningen").

Rejs også hundrede år tilbage i tiden med den fantastiske stumfilmsfestival, hvor Charlie Chaplin og Buster Keaton kaster deres korpusser ud i nervepirrende stunts, eller gå den dybere, eksistentielle vej med Wim Wenders "Himlen over Berlin" eller Sofia Coppolas mesterlige "The Virgin Suicides" – som Moovy Podcast præsenterer (fang dine billetter her).

Og der er meget, meget mere. Mia Hansen-Løve disker op med "Eden", der bl.a. har musik fra Daft Punk, Keanu Reeves og River Phoenix tager på roadtrip i "My Own Private Idaho", og David Lynch får Laura Dern og Nicolas Cage til at ose af sex og kærlighed i "Vilde hjerter".

Vi lyttes ved eller ses i biografen!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Januar (2024) m. Rikke Johnsen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen