Moovy TV: Bag om kostumerne og lyden i Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon" med Mark Ulano og Jacqueline West

To af Hollywoods dygtigste filmarbejdere – med sammenlagt 8 Oscar-nomineringer – tager Moovy med på en rejse bag kameraet på Scorseses seneste storfilm.

I sidste uge udkom Martin Scorseses nyeste storfilm, "Killers of the Flower Moon", og det er selvsagt altid en stor begivenhed, når en ny Scorsese-film lander i biffen – manden har trods alt pragtværker som "The Departed", "Raging Bull", "Goodfellas" og "Taxi Driver" på CV'et.

Tidligere i dag dykkede Moovy Podcast ned i filmen og Scorseses karriere, og nu bringer vi vores komplette, dybdeborende interviews med lydmanden Mark Ulano og kostume-designeren Jacqueline West, som har spillet afgørende roller bag kameraet på Scorseses historiske drama.

"Killers of the Flower Moon" foregår i 1920'erne og handler om mordene på en række oprindelige amerikanere i USA, der fører til en stor FBI-efterforskning. Og rollelisten består af store navne som Leonardo DiCaprio og Robert De Niro.

Læs også: Martin Scorsese bekræfter sin næste film: "The Wager" med Leonardo DiCaprio

Ulano og West er to af Hollywoods bedste inden for deres respektive felter – Ulano vandt en Oscar for sit lydarbejde på James Camerons "Titanic", mens West har lavet iøjnefaldende kostumer til film som "The Revenant" og "Dune".

Ulano taler bl.a. om, hvordan skuespillernes stemmer er med til at påvirke vores indtryk af karaktererne, mens West gennemgår sit imponerende research-arbejde, før kameraerne begyndte at rulle. Hun gør os alle sammen meget klogere på Osage-folket, som er omdrejningspunktet i "Killers of the Flower Moon".

"Killers of the Flower Moon" kan som sagt ses i de danske biografer nu – bl.a. i knivskarp 4K i FORMAT Biograf. Book billetter her.

Kommentarer

Bag om kostumerne og lyden i Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon" med Mark Ulano og Jacqueline West

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen