De første skuespillere er fundet til kommende "The Office"-spin-off

Produktionen på den kommende serie begynder senere i år.

Det tyder på, at en kommende "The Office-spin-off langt om længe er på vej ud af starthullerne.

Hovedarkitekten bag den amerikanske udgave af "The Office", Greg Daniels, har længe barslet med ideen om en spinoff og selvom det har været småt med detaljer, ser det nu ud til at de første skuespillere til serien er fundet.

Ifølge The Hollywood Reporter er Sabrina Impacciatore og Domhnall Gleeson foreløbigt castet til to af rollerne i den kommende serie. Impacciatore er nok bedst kendt som hotel-manageren fra 2. sæson af HBO-serien "The White Lotus", mens Gleeson blandt andet kan ses i rollen som General Hux i Skywalker-sagaens seneste "Star Wars"-trilogi.

Læs også: Ny bog hævder, at Steve Carell ikke havde lyst til at forlade "The Office"

Hvilke roller, de skal spille, er endnu uvist. Ligeledes er der heller ingen detaljer om seriens handling endnu, men produktionen skulle efter planen begynde i løbet af i år.

"The Office" havde sin finale helt tilbage i 2013, men serien er stadig en enorm seersucces. Selv i 2020 – flere år efter sin afslutning – var serien årets mest streamede tv-serie med hele 57 milliarder(!) streamede minutter. Om en kommende spin-off kan opnå samme seersucces, må vi vente med at få svar på.

Kommentarer

De første skuespillere er fundet til kommende "The Office"-spin-off

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen