"Dead Ringers"-serie på vej til Amazon

Men hvor David Cronenbergs originale horror-thriller handler om to tvillingebrødre, kommer den nye serie til at handle om to tvillingesøstre.

David Cronenbergs prisbelønnede horror-thriller "Dead Ringers" (på dansk: "Blodbrødre") fra 1988 chokerede i sin tid alverdens biografgængere med sin dystre fortælling om to tvillingebrødre, der arbejder som kirurger og deler alt – stoffer, elskere og arbejdsværktøjer – men hvis forhold begynder at krakelere, da de falder for den samme kvinde.

Og nu er et remake på trapperne, om end et alternativt et af slagsen. "Dead Ringers" laves nu til en tv-serie til Amazons streamingtjeneste, og Rachel Weisz ("The Favourite") spiller denne gang hoved(dobbelt)rollen.

Oscar-vinderen Weisz skal derudover producere serien, og faktisk er den nye tv-serie udsprunget fra netop hendes tankestrøm.

Weisz' ideer til den nye serie bliver omsat til et manuskript af forfatteren Alice Birch ("Succession", "Normal People").

Vi ved endnu ikke, hvornår "Dead Ringers"-serien går i produktion eller udkommer, og der er endnu ikke blevet hyret nogen skuespiller til rollen som Weisz' elsker.

Kommentarer

"Dead Ringers"-serie på vej til Amazon

  • ★★★★★★0

    Lyder som en spændende serie og et supergodt valg af hovedrolle - men jeg får den nok først set, når jeg ved, hvor lang den er.

    Guldager21-08-20 08:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen