"Dexter"-prequel på vej – første skuespillere er fundet

"Dexter: Original Sin" er historien om Dexter Morgan fra teenager til seriemorder.

Seriemorderen med samvittighed vender tilbage endnu en gang.

Endnu en serie om Dexter Morgan er nemlig på vej, og nu er flere af rollerne officielt blevet besat. Rollelisten kommer nemlig til at bestå af navne som Patrick Gibson ("The OA"), Christian Slater ("Heathers") og Molly Brown ("Billions").

"Dexter: Original Sin" vil fungere som en prequel til den oprindelige serie og udspille sig i 1991, hvor en ung Dexter både skal lære at tøjle sine teenage-hormoner og sine blodtørstige lyster.

Dexter Morgan skal spilles af Patrick Gibson, der overtager rollen fra Michael C. Hall, mens Christian Slater skal spille Dexters adoptivfar, og Molly Brown træder ind i rollen som Deborah Morgan, Dexters søster der i den oprindelige serie blev spillet af Jennifer Carpenter. 

Se også: Klar til at få mareridt? Ny trailer til seriemorderfilmen "Longlegs" skruer op for uhyggen

Den oprindelige serie fik premiere tilbage i 2006 og fortsatte med otte sæsoner indtil 2013, hvor seriens finaleafsnit endte med at være en ganske utilfredsstillende afslutning for seriens mange fans.

I 2021 fik vi så miniserien "Dexter: New Blood" der forsøgte at råde bod på den skuffende afslutning, og nu er det så tid til endnu en gang at dykke ned i Dexters blodige univers. 

"Dexter: Original Sin" har endnu ingen forventet premieredato. Herhjemme kan den oprindelige serie findes på både Netflix og SkyShowtime.

Kommentarer

"Dexter"-prequel på vej – første skuespillere er fundet

  • 1

    Ja i 2021 fik vi New Blood som skuffede endnu mere end den originale series slutning. Sikke en spildt chance for at give karakteren sin fortjente slutning.

    Dalgaard25-05-24 16:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen