Så er det endelig officielt: Nicolas Cage får sin egen "Spider-Man"-serie

Nicolas Cage får sin debut som stjerne i en tv-serie.

Nicolas Cage får atter en gang lov til at prøve kræfter med superheltegenren. Den levende legende får sin egen "Spider-Man"-serie, hvor han ligesom i "Spider-Man: Into the Spider-Verse" skal spille den mørkklædte Spider-Man Noir – men i modsætning til "Into the Spider-Verse" bliver den kommende serie ikke animeret, men i stedet live-action.

Serien bliver skabt i et samarbejde mellem MGM+ og Amazon Prime Video, og det bliver Nicolas Cages første reelle tv-serie. Serien har længe figureret på rygtebørsen, og Cage omtalte selv sin føljetonen tilbage i marts over for Collider, men først nu er den officielt blevet annonceret.

Oprindeligt havde Amazon planlagt en anden serie med Cage i hovedrollen, hvor han skulle have spillet tigerkongen Joe Exotic. Den idé blev dog skrottet igen, så det er godt at se, at Cage nu får en ny mulighed for at kaste sig over serieformatet.

LÆS OGSÅ: NICOLAS CAGE ER KLAR TIL AT DROPPE FILM FOR TV-SERIER

"Noir", som serien indtil videre bliver kaldt, vil udspille sig i et af de alternative "Spider-Man"-universer.

Serien vil fortælle historien om en aldrende privatdetektiv (Cage) i 1930'ernes New York, der kæmper med sin fortid og sit tidligere liv som byens eneste superhelt.

Hvornår serien får premiere er endnu uvist, men det skal uden tvivl blive spændende at se den Oscar-vindende legende drysse noget star power ud over serie-formatet.

Kommentarer

Så er det endelig officielt: Nicolas Cage får sin egen "Spider-Man"-serie

 • ★★★★★★0

  Det manglede da også bare!

  Wayne14-05-24 21:52

 • ★★★0

  Ser den nok kun hvis den udkommer på et fysisk medie..men det vides ikke med sikkerhed om jeg gider at tage hul på endnu en serie, som jeg ikke ved om jeg ser til ende. Nej, så hellere flere film med "buret"!

  Ryder66614-05-24 22:00

 • 2

  JA sådan, idag er det officielt  Nic Cage dag.

  Kay14-05-24 23:11

 • 0

  Lyder interessant, men problemet med alle disse "eksperiment" serier er, at man aldrig ved om de reelt bliver til noget - og, så har man spildt tid på en sæson, der aldrig får en rigtig afslutning...
  ...eller endnu værre så beslutter man sig til at stoppe efter 2-3 sæsoner, og laver en forkvaklet 'forsøgt' afslutning.

  Der er efterhånden for langt i mellem 'snapsene', men vi er håbefulde...

  Pistolprinsen15-05-24 08:27

 • 2

  JA sådan, idag er det officielt  Nic Cage dag.

  HVER dag er Nic Cage-dag! :-)

  jarlen15-05-24 09:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen