Tom Cruise får hovedrollen i "Birdman"-instruktørs næste film

Cruise og Alejandro González Iñárritu skal samarbejde på den Oscar-belønnede mexicaners nye, gådefulde projekt.

En af vor tids største filmmagere og filmhistoriens måske største filmstjerne slår pjalterne sammen. Deadline rapporterer, at Tom Cruise skal spille hovedrollen i Alejandro González Iñárritus næste film.

Mexicanske Iñárritu har allerede vundet 5 Oscars (inklusive en sær-Oscar for en VR-installation) og instrueret film som "Babel", "Birdman" og "The Revenant" oven på sin sensationelle debutfilm, "Amores perros" (også kendt som "Love's a Bitch") fra 2000.

Hans seneste film var den spansksprogede komedie "Bardo", men hans (stadig unavngivne) film med Cruise bliver hans første engelsksprogede værk siden "The Revenant", der snart har 10 år på bagen.

Læs også: "Top Gun 3" skrives netop nu

Iñárritus næste opus er omgivet af omgærdet af mystik i skrivende stund, og vi ved absolut intet om plottet, Cruises karakter eller resten af castet.

Vi ved blot, at Iñárritu selv har skrevet manuskriptet sammen med Sabina Berman ("Gloria") samt duoen Alexander Dinelaris og Nicolás Giacobone, som sammen med Iñárritu skrev det Oscar-belønnede manus til førnævnte "Birdman".

Iñárritu leder netop nu efter resten af skuespillerne til filmen, men Deadline skriver, at instruktørens allerførste møde var med Cruise, og at den 61-årige filmstjerne blev hyret, så snart mødet var forbi.

Som sagt ved vi intet om filmens titel, plot eller persongalleri, og vi ved heller ikke (endnu), hvor Iñárritus næste film udkommer.

Kommentarer

Tom Cruise får hovedrollen i "Birdman"-instruktørs næste film

 • ★★★★★★2

  Fantastisk nyhed.

  Iñárritu kommer endelig med en ny film - og at opleve Cruise i hans rollebesætning lyder interessant.

  Wayne27-02-24 13:21

 • ★★0

  Det er sgu vildt, hvor lidt der skal til for, at jeg er spændt på et projekt, men det her røg da ekstravagant meget på en top fem, jeg glæder mig til!

  The Paki Don27-02-24 14:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen