EKSKLUSIVT: Ole Bornedal laver "Nattevagten 2" med Coster-Waldau!

Ole Bornedals "Nattevagten" fra 1994 er stadig den mest succesfulde danske gyser nogensinde. Bornedals debutfilm solgte 465.529 billeter i de danske biografer, vandt fem Robert-priser og blev sågar vist på Cannes-filmfestivalen.

Derudover blev "Nattevagten" både det store, filmiske gennembrud for Bornedal og skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau. Og nu godt 20 år efter premieren har Bornedal altså en fortsættelse i støbeskeen.

"Jeg arbejder på den nu. Jeg vil prøve at samle hele holdet igen," afslørede Bornedal over for Moovy TV, og han bekræftede, at både Coster-Waldau og Kim Bodnia vender tilbage i toeren.

Derudover afslørede Bornedal intet om filmens plot, men han håber på at kunne tage hul på optagelserne engang næste år.

Først skal Bornedal dog have lavet sin længe ventede film om den danske sanger John Mogensen, og Coster-Waldau har stadig travlt med "Game of Thrones", så mon ikke der går noget tid endnu, før kameraerne begynder at rulle?

Den 12. januar er der premiere på Bornedals nye komedie, "Dræberne fra Nibe", og du kan se Moovy TV's interview med Bornedal kort før premieren. Du kan desuden se traileren her.

Kommentarer

EKSKLUSIVT: Ole Bornedal laver "Nattevagten 2" med Coster-Waldau!

 • ★★★★★1

  Ha! Den ser jeg gerne!

  David Lund 5-12-16 13:36

 • ★★★★★0

  Ditto! Også fordi - uden at afsløret for meget - så imponerede "Dræberne fra Nibe" i hvert fald mig voldsomt, så en Bornedal i topform med "Nattevagten 2" under armen? Ja tak!

  The Insider 5-12-16 13:45

 • ★★1

  Fantastisk scoop, Johan! 

  Thomas Fenger 5-12-16 17:32

 • ★★★★★0

  Fantastisk scoop, Johan! 

  Thanks, man! Det kom efter, at vi netop havde talt om at genoplive gamle serier/film - bl.a. Charlot og Charlotte, hvor han HAR pitchet en toer, som DR dog sagde nej til (øv!).

  The Insider 6-12-16 10:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen