Elisabeth Moss: "The Invisible Man 2" er godt på vej

Det var synligt for enhver, at "The Invisible Man" blev et kritikerrost kæmpehit tilbage i 2020.

Det er sjældent, at en nyfortolkning af en klassisk gyser bliver en succes i samme iøjnefaldende størrelsesorden som Leigh Whannells "The Invisible Man".

Whannell – en garvet gysermaestro med bl.a. "Insidious" og "Saw" på CV'et – tog H.G. Wells oprindelige historie om en sindsforstyrret, usynlig mand i slutningen af 1800-tallet og omdannede den til en topmoderne thriller om en kvinde, der tilsyneladende jages af sin voldelige ekskæreste, som har skabt en dragt, der gør bæreren usynlig.

Kvinden blev spillet af Emmy-vinderen Elisabeth Moss ("The Handmaid's Tale"), og selvom den første films slutning ikke umiddelbart lagde op til en fortsættelse, så fortæller Moss nu i podcasten Happy Sad Confused, at en 2'er er meget tæt på at gå i produktion.

Læs også: "The Invisible Man"-instruktør laver også "Wolfman"-reboot

Moss fastslår: "Vi er – og med 'vi' mener jeg Blumhouse og mit eget produktionsselskab – meget tæt på at have idéen til fortsættelsen helt på plads. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Vi er meget opsat på at bygge videre på den historie. Helt afgjort."

Man kan da også godt forstå, at både Moss og horror-filmselskabet Blumhouse er interesserede i at lave "The Invisible Man 2" – den første film kostede trods alt blot 7 mio. dollars at producere, men endte med at indtjene 145 mio. dollars på verdensplan, selvom den udkom, da pandemien for alvor blussede op tidligt i 2020.

En af de mest imponerende aspekter af "The Invisible Man" var filmens urovækkende lydside, som naturligvis spillede en kæmpe rolle i filmens slagkraft, eftersom filmens skurk er usynlig. Moovy TV talte med filmens lyddesignere i sommeren 2020, og det indslag kan du se (og høre) her:

Kommentarer

Elisabeth Moss: "The Invisible Man 2" er godt på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen