"Fallout"-serien får endelig en premieredato

Om et halvt års tid slår Amazon Studios dørene op for fremtidens radioaktive ødemark.

Det er over tre år siden, at vi her på Moovy for første gang skrev om en kommende tv-serie baseret på spilfranchisen "Fallout".

Og nu har vi omsider fået en premieredato: den 12. april 2024. Det bekræfter Variety.

"Fallout"-spillene foregår i en dyster fremtid, hvor det meste af Jorden er blevet udryddet af destruktive atomvåben, og hvor man må bekæmpe alt fra radioaktive bæster til "Mad Max"-agtige voldsmænd for at overleve.

"Fallout"-serien starter ud i en af fremtidens underjordiske bunkere, Vault 33, og handlingsforløbet i føljetonen vil angiveligt passe ind i franchisens overordnede historie, som er blevet opbygget gennem adskillige succesfulde videospil.

Læs også: Henry Cavill vil gerne spille hovedrollen i en "Red Dead Redemption"-film

Den kreative duo bag "Westworld"-serien, Jonathan Nolan og Lisa Joy, er med om bord som producere, mens også Geneva Robertson-Dworet ("Captain Marvel") og Graham Wagner ("The Office") både producerer og skriver serien.

Foran kameraet finder vi bl.a. Walton Goggins, Kyle MacLachlan og Ella Purnell. Det vides dog endnu ikke, hvilke roller de forskellige skuespillere har fået, ud over at Goggins spiller en såkaldt ghoul – et menneske, som er blevet forvandlet til en muteret vanskabning af radioaktiv stråling.

"Fallout" udkommer på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, og 1. sæson kickstartes som sagt den 12. april næste år.

Kommentarer

"Fallout"-serien får endelig en premieredato

 • 1

  Jeg er spændt. Og meget nervøs!
  Jeg så den der lækkede teaser fra Gamescom og den gav mig liiiiiidt bange anelser... Ved godt det er alt for tidligt at bedømme, men altså. Der er bare SÅ meget potentiale i Fallout universet.

  jarlen24-10-23 14:52

 • 0

  Nu har vi jo set hvor vellykket et spil kan blive til serie. Enter The Last of Us. Og den er hædret både blandt fans og den gængse TV seer. Så the truth, nej... opskriften is out there.

  ccbj25-10-23 10:24

 • ★★★1

  Jeg vil ikke mene at opskriften er så kompliceret, som Hollywood lader til at gøre den til. Langt de fleste spil er jo nærmest story boards for en film, så det burde virkelig ikke være sværere end at finde skuespillere der ligner, følge historien så tæt som det kan lade sig gøre, når man skifter medie og hvis man laver ændringer, så samarbejd med spillets forfattere, så det tjener historien og ikke Hollywood.

  Typisk vil instruktører og muligvis producere sætte deres eget præg på historien og tilblivelsen, eller også vil man lige droppe en hot skuespiller ind i rollen, selvom vedkommende slet ikke burde spille rollen. Og det er som regel der det går galt.

  NSF25-10-23 11:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen