"Twin Peaks"-stjernen Kyle MacLachlan slutter sig til "Fallout"-serien

MacLachlan skal spille over for bl.a. Walton Goggins og Ella Purnell i tv-serien baseret på den ekstremt succesfulde spilserie.

En af de mange, kommende tv-satsninger baseret på populære videospil er "Fallout", som bl.a. produceres, skrives og instrueres af Jonathan Nolan, der sammen med storebror Christopher har skrevet manuskripterne til film som "The Dark Knight" og "Interstellar"

Tidligere i år kom det frem, at Walton Goggins ("The Shield", "The Hateful Eight") har fået seriens hovedrolle, og nu skriver Variety, at også Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones og Aaron Moten har sluttet sig til castet.

Og mens de to sidste navne er relativt ukendte, så er MacLachlan en af tv-historiens helt store navne takket være hovedrollen som FBI-agenten Dale Cooper i David Lynchs "Twin Peaks".

Læs også: Kyle MacLachlan: Denis Villeneuves "Dune" burde være en tv-serie

Ud over de fire nævnte navne medvirker også Ella Purnell, som spillede en af hovedrollerne i Zack Snyders "Army of the Dead" og p.t. lægger stemme til en af karaktererne i animationsserien "Star Trek: Prodigy".

Det vides dog endnu ikke, hvilke roller de forskellige skuespillere har fået, ud over at Goggins spiller en såkaldt ghoul – et menneske, som er blevet forvandlet til en muteret vanskabning af radioaktiv stråling.

"Fallout"-spillene foregår i en dyster fremtid, hvor det meste af Jorden er blevet udryddet af destruktive atomvåben, og hvor man må bekæmpe alt fra radioaktive bæster til "Mad Max"-agtige voldsmænd for at overleve.

"Fallout"-serien går i produktion senere i år, men det vides endnu ikke, hvornår serien udkommer. Men eftersom serien produceres af Amazon Studios, ved vi, at den får streamingpremiere på Prime Video.

Kommentarer

"Twin Peaks"-stjernen Kyle MacLachlan slutter sig til "Fallout"-serien

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen