Fantasyfilmen "Labyrinth" får et reboot

"Labyrinth" får nu et reboot, der skal skrives af "Guardians of the Galaxy"-manuskriptforfatteren Nicole Perlman. Det vides dog endnu ikke, om der bliver tale om en genindspilning eller en direkte fortsættelse til fantasyfilmen fra 1986.

Den originale film - der oprindeligt havde den danske titel "Labyrinten til Troldkongens slot" - havde David Bowie i rollen som Troldkongen og Jennifer Connely som den 14-årige Sarah, der lever fast forankret i sin barndoms eventyrverden. I desperation over at skulle babysitte for sin vrælende lillebror påkalder hun Troldkongen og hans trolde, der kommer og henter det lille barn.Sarah fortryder omgående og forlanger at få sin lillebror tilbage. Troldkongen giver hende 13 timer til at finde vej gennem labyrinten omkring slottet, hvis hun vil have broderen tilbage, og Sarah begiver sig ind i et mystisk og skræmmende rige befolket med de mest usandsynlige væsner.

Filmen blev instrueret af Jim Henson og havde manuskript af Monty Python-medlemmet Terry Jones. George Lucas var executive producer på projektet.

På trods af filmens nutidige popularitet skuffede den i biograferne, da den oprindeligt havde premiere, og førte til, at Jim Henson droppede at instruere flere film.

Kommentarer

Fantasyfilmen "Labyrinth" får et reboot

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen