Ny "Highlander" med Henry Cavill kommer formentlig i 2026

Det længe ventede reboot udkommer således 40 år efter originalen med Christopher Lambert.

Det er hele syv år siden, at vi her på Moovy skrev, at "John Wick"-instruktøren Chad Stahelski skulle instruere et reboot af den ikoniske 80'er-eventyrfilm "Highlander".

Og i maj 2021 kom det frem, at Stahelski omsider havde fundet filmens hovedrolleindehaver: Henry Cavill.

Og projektet ligger altså stadig i støbeskeen og har stadig stjernen fra "The Witcher" og "Man of Steel" i rollen som en flere hundrede år gammel skotsk kriger, der slås mod andre næsten udødelige væsner. Den sidste af dem, der stadig står oprejst med et fortsat fastgjort hoved, får en særlig, gådefuld belønning...

Læs også: Henry Cavill vil gerne spille hovedrollen i en "Red Dead Redemption"-film

Og nu har vi endelig fået et godt bud på, hvornår vi får lov til at se Cavill svinge med sværdet i de skotske højlande: engang i 2026.

Det afslørede Lionsgates chef, Joe Drake, under et nyligt møde med filmselskabets investorer. Premieredatoen er altså ikke blevet endeligt bekræftet, men noget tyder altså på, at Stahelski snart omsider hiver sværdet ud af stenen, nu hvor han øjensynligt har afrundet den skarptskydende "John Wick"-saga med Keanu Reeves.

Stahelski har i øvrigt talt meget varmt om projektet i årevis, og angiveligt vil den nye "Highlander" gøre brug af mange af de karakterer, som franchisen allerede har givet os i flere film og tv-serier.

Kommentarer

Ny "Highlander" med Henry Cavill kommer formentlig i 2026

 • ★★★★★★0

  Det kan blive genialt, som i den første film - det har det desværre ikke været siden den.

  Konceptet fejler ikke noget og Cavill virker som et godt valg - så jeg håber!!

  Wayne 2-12-23 15:37

 • 0

  Kom 2026 ;)

  Amigos 2-12-23 16:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen