HBO dropper "Game of Thrones"-spin-off om Jon Snow

I don't want it!

Endnu en spin-off til HBO's populære fantasy-føljeton, "Game of Thrones", er blevet lagt i graven. Tilbage i 2019 blev en spin-off ved navn "Bloodmoon" med Naomi Watts skrottet, selvom piloten var blevet skudt, og nu skriver Screen Rant, at en ellers annonceret serie om den heroiske Jon Snow også er blevet droppet – denne gang vel at mærke før kameraerne var begyndt at rulle.

Serien blev annonceret tilbage i juni 2022, men siden da har projektet haft svært ved at komme ud af starthullerne. Og Kit Harington, som spillede Snow i alle otte sæsoner af "Game of Thrones", fortæller selv i et interview med Screen Rant, at arbejdet på serien er blevet indstillet:

"Serien er ikke længere under udvikling. Den er fjernet fra tegnebrættet, fordi vi ikke kunne finde den rigtige historie at fortælle – en som gav os nok blod på tanden. Så vi har nedlagt den for nu."

Læs også: "Game of Thrones"-stjernerne Sophie Turner og Kit Harington genforenes på ny gyser

Harington afviser dog, at projektet er definitivt dødt, og han håber på at genoplive det engang i fremtiden – men udsigterne er altså ikke gode.

Forfatteren bag de oprindelige "Game of Thrones"-bøger, George R.R. Martin, bekræfter på sin personlige blog, at serien om Jon Snow blev udtænkt af Harington selv, og at de to mænd samarbejdede på historiens udformning.

Hvorom alting er, så kan "Game of Thrones"-fans se frem til den snarlige streaming-premiere på 2. sæson af "House of the Dragon". Og endnu flere spin-offs ligger stadig i støbeskeen – herunder "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight", som snart går i produktion.

Kommentarer

HBO dropper "Game of Thrones"-spin-off om Jon Snow

 • ★★★★0

  Det var alligevel ikke den mest interessante spin-off. Jeg vil langt hellere have noget fra "de gamle dage" i enten Westeros eller Essos.

  S. Rico17-04-24 16:24

 • 0

  Man skal smede mens jernet er varmt...
  ...og. GoT-jernet har været koldt siden den katastrofale afslutning.

  Pistolprinsen18-04-24 08:06

 • ★★★1

  Hvis man absolut skal lave en direkte efterfølger til GoT, ville jeg foretrække at man venter 5-10 år og besøger figurerne i en miniserie på måske 8 afsnit, eller måske max. et par sæsoner. Eller måske endnu længere, så de samme skuespillere kan komme tilbage, men deres verden har udviklet sig markant siden.

  NSF18-04-24 08:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen