"Field of Dreams"-tv-serien hænger i en tynd tråd

If you don't build it, he won't come...

Et lille års tid efter, at tv-serien blev annonceret, ser det ud til, at "Field of Dreams" må forblive en urealiseret drøm.

Variety rapporterer, at Universals egen streamingtjeneste, Peacock, har trukket stikket på "Field of Dreams"-serien, og det er endnu ikke lykkedes at finde en arvtager til projektet.

Serien blev udtænkt som en nyfortolkning af filmklassikeren af samme navn fra 1989, hvori Kevin Costner spiller en baseball-glad farmer, Ray Kinsella, som en dag pludselig hører en stemme, der siger "if you build it, he will come." Efter noget betænkningstid regner Ray sig frem til, at hvis han nedlægger en stor del af sine afgrøder og bygger en baseball-bane, så vil flere afdøde baseball-legender genoplives og spille igen på hans ejendom. Javel ja.

Selvom plottet lyder en kende gakket, så er "Field of Dreams" en både humoristisk og bevægende perle af rang, som har fået mange tårekanaler til at ryste i årenes løb takket være sin rørende fortælling om baseball og båndet mellem fædre og sønner. Filmen blev tilmed nomineret til tre Oscars – herunder Bedste film.

Læs også: Kevin Costners kommende western "Horizon" bliver delt op i fire film

Den droppede tv-serie blev udtænkt af den Emmy-belønnede producer Michael Schur, som bl.a. har arbejdet på succesfulde komedieserier som "The Good Place", "Parks and Recreation", "Brooklyn Nine-Nine" og "The Office".

Schur spillede sågar den spøjse Mose, Dwights fætter, foran kameraet i "The Office", og han er efter sigende en kæmpe baseball-fan.

Til gengæld kan folk, der både elsker komedieserier og baseball glæde sig over, at en anden ikonisk baseballfilm, "A League of Their Own" (herhjemme døbt "I en klasse for sig selv"), er blevet omdannet til en tv-serie, som udkommer i august på Prime Video. Du kan se en trailer til dén serie her:

Kommentarer

"Field of Dreams"-tv-serien hænger i en tynd tråd

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen