Trailer: Nicolas Cage vil have sit surfboard tilbage i første kig på "The Surfer"

Strandbumsen Cage rider på en bølge af vanvid.

I disse dage løber årets Cannes-filmfestival af stablen, hvor en lang række store og mellemstore stjerner i øjeblikket er i byen for at promovere deres senere film.

Blandt de mange stjerner finder vi også Nicolas Cage, der er taget til den franske ferieby sammen med holdet bag sin seneste film, "The Surfer", der er udtaget som en af filmene til festivalens midnatsscreeninger. 

Læs også: Så er det endelig officielt: Nicolas Cage får sin egen "Spider-Man"-serie

Filmen, der efter screeningen indbragte Cage et stående bifald på seks minutter, er en syret sag om midtlivskrise, smerteritualer og skrøbelig maskulinitet, og første klip fra filmen er netop offentliggjort og kan ses nederst i artiklen.

"The Surfer" følger en mand, der vender tilbage til sin barndoms strand for at surfe med sin søn, men som bliver ydmyget af en gruppe rå og magtfulde lokale. Således trækkes han ind i en brandvarm konflikt, der stiger i takt med sommerens straffende hede og presser ham til bristepunktet.

Filmen har endnu ingen dansk premieredato, men første officielle klip kan ses her:

Kommentarer

Nicolas Cage vil have sit surfboard tilbage i første kig på "The Surfer"

 • ★★★★★1

  Fedt klip! Jeg håber, det i al hemmelighed er en fortsættelse til "Pig", og at vi får en hel stribe film med ting, der stjæles fra Cage, som han skal hente hjem i mere og mere absurde optrin.

  The Insider21-05-24 09:39

 • 0

  Vanvid = Cage = vanvid ...  sådan skal det være :)

  Ronni Pedersen21-05-24 17:38

 • 0

  Ser lovende ud! 

  ZimaBlue22-05-24 08:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen