"Five Nights at Freddy’s 2" får endelig grønt lys – udkommer i efteråret 2025

I kan godt gøre jer klar på endnu en grufuld nat i det hjemsøgte pizzeria.

Det var selvsagt blot et spørgsmål om tid, før en fortsættelse til "Five Nights at Freddy's" officielt fik grønt lys, efter at den første film blev et kæmpe hit sidste år med en global indtjening på næsten 300 mio. dollars – "Five Nights at Freddy's" havde vel at mærke blot kostet omtrent 20 mio. dollars at producere.

Flere af den første films stjerner, herunder Josh Hutcherson og Matthew Lillard, har da også antydet, at en 2'er ligger på tegnebrættet, og nu har filmens produktionsselskab, Blumhouse, annonceret, at "Five Nights at Freddy's 2" snart går i produktion og i øvrigt udkommer engang i efteråret 2025.

Den præcise premieredato er ukendt, men mon ikke horror-fortsættelsen udkommer omkring allehelgensaften? Med andre ord: omkring den 31. oktober 2025.

Læs også: "Five Nights at Freddy’s" er nu Blumhouses største hit til dato

"Five Nights at Freddy's" er baseret på den ekstremt populære spilfranchise af samme navn, og i filmen følger vi sikkerhedsvagten Mike (Hutcherson), som får et job på en gammel, faldefærdig restaurant, hvor han tørner sammen med stedets store (og tilsyneladende levende) robotter.

Vi ved p.t. intet om plottet i den planlagte "Five Nights at Freddy's 2", eller om Hutcherson og Co. vender tilbage foran kameraet.

Og apropos kameraet og "Five Nights at Freddy's", så kan I herunder se Moovy TV's eksklusive video-interview med filmens cheffotograf, Lyn Moncrief:

Kommentarer

"Five Nights at Freddy’s 2" får endelig grønt lys – udkommer i efteråret 2025

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen