Josh Hutcherson: "Five Nights at Freddy‘s 2" er på trapperne

Fem nætter var tilsyneladende ikke nok.

En af sidste års helt store gysersucceser var "Five Nights at Freddy's". Filmen er baseret på den hyperpopulære computerspilsserie af samme navn og blev på rekordtid den største kassesucces nogensinde for produktionsselskabet Blumhouse.

Bare i åbningsweekenden indtjente filmen næsten 1 milliard(!) kroner, så det er næsten selvskrevet, at en opfølger er uundgåelig. 

Nu bekræfter filmens stjerne, Josh Hutcherson ("The Hunger Games"), over for Variety, at en opfølger er på tegnebrættet, og at studiet ønsker at få liv i produktionen hurtigst muligt. I øjeblikket handler det om at få leveret et solidt manuskript, inden optagelserne kan gå i gang, men med en så stor succes i ryggen må det være en prioritet for Blumhouse. 

Læs også: "Five Nights at Freddy’s"-stjerne håber på en toer

"Five Nights at Freddy's" følger livvagten Mike, der grundet pengeproblemer må tage nattevagten på et nedlagt pizzeria. Det viser sig dog, at han ikke er alene – restaurantens mange animatronics vækkes nemlig til live om natten, og Mike må derfor forsøge ikke at falde i kløerne på de knap så nuttede robotdyr.

Spilserien, som filmen bygger på, blev første gang lanceret i 2014 og har affødt en hel stribe af efterfølgere, så der er rig grobund for finde masser af kildemateriale til en – eller flere – fortsættelser.

Uanset hvad, så skal vi nok forvente, at det ikke varer forfærdeligt længe, før dørene til Freddy Fazbear's Pizza åbnes endnu en gang. Se i øvrigt Moovy TV's interview med den første films cheffotograf, Lyn Moncrief, herunder:

Kommentarer

Josh Hutcherson: "Five Nights at Freddy‘s 2" er på trapperne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen