Første kulørte plakat til "Super Mario Bros."-filmen

Og traileren til den længe ventede Nintendo-film lander efter planen i morgen.

Som vi rapporterede tilbage i september 2021, så er en computeranimeret spillefilm om verdenshistoriens nok mest kendte, fiktive blikkenslager – Nintendos Mario – på trapperne. Eller måske rettere sagt i røret.

Filmen produceres af Nintendo i samarbejde med animationsstudiet Illumination, som bl.a. har givet os "Grusomme mig"-filmene, "Minions" og "Syng".

Filmen blev tidligere i år udskudt fra december 2022 til april 2023, men filmens skabere forsøger nu at gøre ventetiden mere spiselig med en iøjnefaldende plakat (som kan ses herunder) og en trailer, som lander på nettet engang i morgen.

Læs også: "Super Mario Bros.": Forlænget udgave af filmfloppet kan ses gratis online!

Vi har tidligere fået en film baseret på Nintendos populære videospilsaga – den lettere bizarre og dystopiske live-action-film "Super Mario Bros." fra 1993, hvori Bob Hoskins og John Leguizamo spillede de heroiske blikkenslagerbrødre Mario og Luigi.

Den nye animationsfilm bliver formentlig mere tro mod for de oprindelige spil – også selvom det altså er den ærkeamerikanske superstjerne Chris Pratt ("Jurassic World: Fallen Kingdom"), der lægger stemme til italienske Mario.

Derudover byder rollelisten på prominente navne som Anya Taylor Joy (prinsesse Peach), Charlie Day (Luigi), Seth Rogen (Donkey Kong), Jack Black (Bowser) og Keegan-Michael Key (Toad).

"Super Mario Bros." springer ind i de danske biografsale den 6. april 2023, og den omtalte plakat kan ses her i fuld størrelse:

Kommentarer

Første kulørte plakat til "Super Mario Bros."-filmen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen