Fortsættelsen til fantasy-klassikeren "Willow" er måske rykket nærmere

Ron Howard, der instruerede "Willow", har angiveligt fået blod på tanden efter arbejdet på "Solo: A Star Wars Story".

Rygterne om en opfølger til fantasy-kultklassikeren "Willow" fra 1988 har svirret i årevis, men nu kunne noget tyde på, at en eventuel fortsættelse er rykket et skridt nærmere. 

Ron Howard har i forbindelse med promoveringen af "Solo: A Star Wars Story" – som han har stået bag kameraet på – teaset om en efterfølger, og han udtaler: "Jeg vil ikke sige for meget, men der er en smule tale om 'Willow'. Vi kommer ikke til at kalde den 'Willow 2', og jeg tror, den kommer til at fokusere meget på Elora Danan, selvom Willow ville være nødt til at være betydeligt involveret."

Dermed henviser Howard til Warwick Davis, der spillede titelrollen i originalen, og som har haft et væld af biroller i "Star Wars"-filmene gennem årene, hvoraf den mest kendte er den som ewokken Wicket fra "Jedi-ridderen vender tilbage". Davis har vanen tro også en birolle i "Solo: A Star Wars Story".

"Solo"-filmen inspireret af "Willow"

Ron Howard fortæller endvidere, at arbejdet på netop filmen om den unge Han Solo har været med til at inspirere ham, og at han ofte havde sit gamle fantasy-epos i tankerne under optagelserne. Således skulle der i Han Solo-filmen optræde en karakter, der leder tankerne hen på helten Madmartigan fra "Willow", som blev spillet af Val Kilmer i sin tid.

Historien i "Willow" opstod pudsigt nok hos "Star Wars"-skaberen George Lucas, med hvem Ron Howard havde et tæt samarbejde under indspilningen, hvor Lucas agerede executive producer tilbage i 1988.

Det bør pointeres, at der intet officielt er meldt ud om fortsættelsen til "Willow" fra hverken Lucasfilm eller Disney, mens det er helt og aldeles officielt, at "Solo: A Star Wars Story" får dansk premiere 23. maj. 

Kommentarer

Fortsættelsen til fantasy-klassikeren "Willow" er måske rykket nærmere

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen