Fyret instruktør-duo krediteres på "Solo: A Star Wars Story"

Phil Lord og Chris Millers navne er stadig knyttet til filmen om den unge Han Solo, men de kommer ikke til at dele instruktør-tjansen med Ron Howard.

Det kom som noget af et chok, da den succesfulde instruktør-duo bag "21 Jump Street" og "LEGO filmen - Et klodset eventyr" pludselig blev fyret midt under optagelserne til den kommende "Star Wars"-spin-off om rumpiraten Han Solo.

Phil Lord og Chris Millers afgang skyldtes "kreative uoverenstemmelser" med Lucasfilm, hvorfor der i al hast måtte findes en erstatning, der kunne få filmen i mål til tiden. Valget af ny instruktør faldt på veteranen Ron Howard, og han kommer i mere end én forstand til at stå som solo-instruktør på projektet.

Fra instruktører til Executive Producers 

D'herrer Miller og Lords bidrag er dog ikke blevet helt udviskede, og nu afslører duoen, hvordan de vil blive tituleret under filmens rulletekster: "Vi var meget stolte af de mange bidrag, vi skabte til den film. Set i lyset af de kreative uoverensstemmelser valgte vi at tage en Executive Producer-credit," udtaler Miller. 

"Solo: A Star Wars Story" med Alden Ehrenreich i hovedrollen som Han Solo får dansk biografpremiere 23. maj.

Kommentarer

Fyret instruktør-duo krediteres på "Solo: A Star Wars Story"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen