"Game of Thrones"-stjernerne Sophie Turner og Kit Harington genforenes på ny gyser

De Emmy-nominerede skuespillere skal spille over for hinanden i "The Dreadful".

Fem år efter at "Game of Thrones" leverede sit sidste, kontroversielle afsnit, mødes to af fantasy-føljetonens største stjerner igen i en ny spillefim.

Deadline skriver, at Sophie Turner og Kit Harington har fået hovedrollerne i gyseren "The Dreadful", som skrives og instrueres af den relativt ukendte Natasha Kermani, der tidligere har lavet bl.a. den kritikerroste gyser "Lucky" og sci-fi-dramaet "Imitation Girl".

Læs også: Sophie Turner: Jeg ville slå ihjel for at vende tilbage til X-Men-universet

I "Game of Thrones" spillede Turner den sejlivede Sansa Stark, mens Harington spillede den sværdsvingende Jon Snow. En spin-off om Snow har længe floreret på rygtebørsen, men den har endnu ikke officielt fået grønt lys af HBO.

I "The Dreadful" spiller Turner en kvinde ved navn Anne, som sammen med sin svigermor, Morwen, lever under trange kår. Men da en gådefuld mand (Harington) fra deres fælles fortid vender tilbage, tager Annes liv en vild drejning...

"The Dreadful" har endnu ikke en premieredato, og vi ved ikke, hvem der skal optræde foran kameraet side om side med Turner og Harington.

Moovy TV interviewede Turner tilbage i sommeren 2019, hvor hun netop havde spillet titelrollen i superheltefilmen "X-Men: Dark Phoenix". Se det interview her:

Kommentarer

"Game of Thrones"-stjernerne Sophie Turner og Kit Harington genforenes på ny gyser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen